tool Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 arkadaşla mp yapıcaktık fakat oyun sorun veriyor benim pcde directx 9.0 olduğu halde oyun 8 veya daha iyi bir directx'in pcde olması lazım diye sorun veriyor.neden acaba?[hline]This body.This body holding me.Be my reminder here that I am not alone in This body,this body holding me, feeling eternal All this pain is an illusion.Alive, I... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yardım masasına açsaydın keşke.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tool Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 up![hline]This body.This body holding me.Be my reminder here that I am not alone in This body,this body holding me, feeling eternal All this pain is an illusion.Alive, I... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 netten direct x unistaller yükleyip direct xx i sileceksin lionheartınkini yükleyeceksin.%99 çözer.Sorumluluk almam.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tool Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 şimdi bişey olur diye korkuyorum.[hline]23 Ağustos 2003 18:40'de bir ilke imza attım ve balonluyken balonluya c/p yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 keh keh %90 olmaz.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar