IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 HEAVY METAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beyler şu gasssolinayı kimin söledğini sölermisiniz :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyr0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 genellikle cengiz kurtoğlu hain geceler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASUS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cagri.mp3 Hicaz_Humayun_Pesrevi.mp3 Yinede_Sahlaniyor.mp3 Buna_Er_Meydani_Derler.mp3 Estergon_Kalasi.mp3 Ey_Gaziler.mp3 Mehter_Vuruyor.mp3 Eski_Ordu_Marsi.mp3 Ceddin_Deden.mp3 Artar_Cihatla_Sanimiz.mp3 Mehter_Marsi.mp3 Gulyuzunde_Goreli.mp3 Ordunun_Duasi.mp3 Eski_Malazgirt_Marsi.mp3 Yelkenler_Bicilecek.mp3 Sancak_Marsi(1).mp3 Sancak_Marsi.mp3 Devlet_Marsi.mp3 Genc_Osman.mp3 Osman_Pasa_Marsi.mp3 Hucum_Marsi.mp3 Gulbank.mp3 eski_hali.mp3 Mehter.list Osmanlı Havası veriyor adama :) Hele humanlar önümde kaçarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 PK yaparken sibel kekillinin seslerini dinlemek en guzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 21.000 albümden seçipte koyması zor oluyor aheha. ama genellikle D.T dinnerim.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Enteresan Bi yaklasim :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hiç pk yapmıyorum lwl kasıyorum ama arada humanların ihtiyacı olan np yi wermeq için gittigimde tarık mengüçden sak_suka dinliyorum :D[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvrenough Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bana blood clanı ve dier ko videolarını hatırlatan müzikler :) ama arada bi ruh halime görede sagopa dinliom.. np kaybetmee başlıınca :D[signature][hline]~t~.: :. ~t~ => ArEs => 6x Flame Mage => 5k nP ~t~.: :. ~t~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcsatan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 amy Lee iLe basLıyorum :) Korn , SLipKnot , Rammstain , Red hot chiLLi papers , cilekeş falan Liste deyişmez ^ rock !!! ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: CaNNi, 08 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Sepultura - Roots Bloody Roots acaip gaza getirir yaw. Denemek lazım =) işi bilen biri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eye of the tiger :) ( rocky film müzügü :)) sonra bi bakmisim 2k np kaybetmişim :D[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D [Bu mesaj noma tarafından 02 Ocak 2006 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PK yaparken(eskiden) Ventrilodan arkadaşlarımı dinlerdim, doğrusu onlar beni daha fazla :D hey gidi Ares günleri ...[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ilk 5 i sıralayacam sadece.tam sırasıyla: 1-daddy yankee-gasolina 2-slipknot-duality(şiddetle önerilir aşırı gaz verir) 3-drowning pool-Bodies 4-linkin park-one stop closer(bu da acaip gaz werir :) ) 5-sepultura-roots blood roots[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cr0w292, 02 Ocak 2006 08:54 tarihinde demiş ki: ilk 5 i sıralayacam sadece.tam sırasıyla: 1-daddy yankee-gasolina 2-slipknot-duality(şiddetle önerilir aşırı gaz verir) 3-drowning pool-Bodies 4-linkin park-one stop closer(bu da acaip gaz werir :) ) 5-sepultura-roots blood roots sen de Bloodtan etkilenmişsin :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sansar dinliyorum..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sagopa rulzz[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben bunları dınlıorum genellıkle... [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ahmet Kaya dinliyorum pk da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Rammstein - Rosenrot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Deftones - The Chauffeur Oasis - Stop Crying Your Heart Out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 walla pk yaparken müzik dinlemek kadar zewkli bisi yoq insan maniac hırs yapıo walla xD Nato-Chorjavon Daddy Yankee-GasoLina Warren g.-Prince İgor Black eyed Peas-Pump it İbo-dombul dombul....asdfg xD Bunlar pk'da wazgecilmeslerimdir. xD xxxJeNNyxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şebnem ferah >>>> mayin tarlasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 godsmarck mı öle bi adam var onu sonra SOAD sonra manga sonra korn bukadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu ne yaw herkes metal dinliyo bizden cok az insan var. :D Forever Sagopa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar