Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sm00th Romeo Özel Versiyon (Hit) Shamur - Let The Music Play Confidential - Really Don't Matter To Me (Hit) Daddy Yankee - No Me Dejes Solo Unknown Artist - Enamorame The U. Project - Remember Ocean's 12 - The a la Menthe(Np Akmaya Başladığı Zaman) Azer Bülbül - Üzülmedim ki Bergen - Benim Icin Uzulme Bergen - Elimde Fotoğrafın Burhan Çaçan - Ayaz Geceler Burhan Çaçan - Akşam Olmadan[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tabiki RHCP arka arkaya çalıyo aralksız :) bazen kopartıyo bazen dinlendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 son zamanlarda felaket gazlayan bi şarkı buldum. bloc party - two more years "two more yeaaaaars two more yeaaaaaaaars noooooooldu lan strokes efendiiiiiii , yardım yine" diyerekten hem dinleyip hem oynayıp hemde kendi ayarımda söyleyebiliyorum tavsiye ederim. bide paint it black diye bi şarkı var. u2 coverı sanırım bendeki orjinali rolling stonesun. onu dinleyincede fena gitmeeyyör hane. bide 70 lerin rock parçaları sarıyo onuda belirtelim. "yinede şahlanır" şarkısıyla kapışamaz tabiide işte kendi çapımızda dinliyoruz bişeyler[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Valla winampta o ara ne calarsa ama cogunlukla nevras dinliyorum yada iron maiden[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 70K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 GASSOLİNA sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sa go go go pa :P[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RushEAT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Namidiyâr Pesimist OğLan Dj Miccheck a.k.a Silahsız Kuvvet a.k.a Sagopa KAJMER :q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 EMIN3M serisiyle baslar we bitiririm :) ama pek fazla pk yapma sansım olmadı aresde pk yı cypherda yaptım :D[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Televole 2005 :D Arda arda ne calarsa :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ex1stence Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ahmet Kaya dan ne gelmişse:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İİki uplamışım :d[signature][hline]Nick::UnforgiveN: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Efsane Topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 np kazancı varsa bol hareketli parcalar np de zarar varsa kana direk karısan en agır en arabesk parcalar.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 müslüm gürses manga korn eminem yüzüklerin efendisindeki şarkıda gaza getirio bazen :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Winamp'ta ne varsa o sırada o çaLıyor waLLa yani isteyerek dinLediğim ßir$ey deiL :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 AnkaralıNamık-Cimdalı AnkaralıNamık-arabada beş evde 15 AnkaralıNamık-beyaz giyme söz olur AnkaralıNamık-tatarım ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mageler atack yapınca YanaNı görür Allah SARkısını dinliom normailda dadd yankee seguoviski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Hypotenes, 06 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: AnkaralıNamık-Cimdalı AnkaralıNamık-arabada beş evde 15 AnkaralıNamık-beyaz giyme söz olur AnkaralıNamık-tatarım ... :) Kardes Sen orc musun :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu chop suey hiç iyi gelmedi çok fazla son vuruş yapmaya başladım[signature][hline]chop suey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Gökhan Güney gücenme Tanrım Güllü Sabah Olmadan ... Tuba Ekinci O şimdi asker Faruk K - honki Ponki ismini bilmiom - banada lololo yaparsın artık 1 de Red Zombie - Reload ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tarkan - yakalarsam ..... :D şaka bir yana shamur,xzibity,D mode ve DMX den seçme parçaları tercih ediyorum... özellikle favorim DMX - X Gonna Give it To Ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarppedon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eminem : lose your self pk bu sarkıyla baslar bu sarkıyla biter [Bu mesaj sarppedon tarafından 06 Kasım 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sabuha gitme dedim beni terk etme dedim insafsız kitaaaaaapsız hebelebölböblbölböbl :P Dağ başını duman aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmış yürüşler hobaaaa kopkop :P Şu tehliqe nin müthiş şarkısı son ki üç dört KU VAK VAK VAK KU VAK VAK VAK HOBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?? ELLER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brujah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kesinlikle İbo ve Müslüm Gürses.Heleki yanı başınada bi ufak açmışsan sorma pk nın keyfini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1. Novembers Doom - For Every Leaf That Falls (4:36) 2. Novembers Doom - With Rue And Fire (5:41) 3. Novembers Doom - The Dead Leaf Echo (7:30) 4. Novembers Doom - In the Absence of Grace (8:09) 5. Novembers Doom - The Pale Haunt Departure (5:44) 6. Novembers Doom - The Lifeless Silhouette (5:56) 7. Novembers Doom - Torn (5:46) 8. Almora - Shehrazad (4:24) 9. Novembers Doom - Broken (7:36) 10. Novembers Doom - If Forever (3:47) 11. Green Carnation - A Place For Me (5:26) 12. Green Carnation - Two Seconds In Life (6:28) 13. Green Carnation - Lullaby In Winter (7:49) 14. Yearning - Autumn Funeral (5:55) 15. Woods Of Ypres - Shedding The Deadwood (5:23) 16. Eternal Tears Of Sorrow - As I Die (4:03) 17. Eternal Tears Of Sorrow - Aeon (5:45) 18. Eternal Tears Of Sorrow - Tar Of Chaos (3:28) 19. Eternal Tears Of Sorrow - Autumn's Grief (4:55) 20. Eternal Tears Of Sorrow - Black Tears (3:12) 21. Forest Of Shadows - Of Sorrow Blue (11:30) 22. Forest Of Shadows - Wish (8:24) 23. Finntroll - Trollhammaren (3:28) 24. Almora - Dream On (3:58) Son listem .. :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 A litte doubt goes a long way-Reel big fish Candyman-Aqua Out of control - 50cent My toy soldier - 50cent ft Tony rayo Hit em up - Tupac Soldier - Destiny's child Switch - Will smith Shindler's list theme - John Williams Crazy frog - Axel Bu aralar bunlar hoşuma gidio =))[signature][hline][b]Jr__*#*/:::HUMAN__KILLER:::[/b] Candyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar