Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yaw bu nedir czde party giriyoz adamlar humanların yanına cekip kestirttiriyor bizi elinize ne geçiyor adi insanlar czdede rahat yokmu. 50-100 np icin ayıp deilmi party atıyorsunuz kabul ediyoruz buf alırız diye humanların yanına cekip bilerek öldürttüyonuz sonrada kufur ediyorsunuz neden boyle yaptınız dedikmi ayıp be yazıklar olsun size.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yapanların nick ?[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cz de durmadan seeking açarım bi bana denk gelmedi şu olay :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o kadar cokki yeni taktik yapmıslar party atıyolar sonrada human charının yanına cekip kestirtiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biri daha humanalrda yapmıstı gorgonat diye bir assianın yanına çekti beni helalt diye biri ben onu kestim ama :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ayıp yaw ama biz lvl 60 boşunamı kastık itemmiz onlar gibi +4 unig deil yani bizdemi duper olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aynı olay bana da oldu human beni çekti sonra karuslu ark ı rahat kessin diye trade yolladı.Ve kestide (50np bb)[signature][hline]EscapeComander lvl: 62 Arc Mage El morad Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bırakın Ko yu :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: -Cursed-, 02 Ocak 2006 03:40 tarihinde demiş ki: bırakın Ko yu :D tamam.[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bırakın KE yi.[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kenjuroyu alın da çekin :D ya da bilinç abiyi :D çekeni de keser yanındaki eziqleri de ...[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar