Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yaw bu nedir czde party giriyoz adamlar humanların yanına cekip kestirttiriyor bizi elinize ne geçiyor adi insanlar czdede rahat yokmu. 50-100 np icin ayıp deilmi party atıyorsunuz kabul ediyoruz buf alırız diye humanların yanına cekip bilerek öldürttüyonuz sonrada kufur ediyorsunuz neden boyle yaptınız dedikmi ayıp be yazıklar olsun size.!!
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yapanların nick ?[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cz de durmadan seeking açarım bi bana denk gelmedi şu olay :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o kadar cokki yeni taktik yapmıslar party atıyolar sonrada human charının yanına cekip kestirtiyolar
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biri daha humanalrda yapmıstı gorgonat diye bir assianın yanına çekti beni helalt diye biri ben onu kestim ama :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
Banned_Me Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ayıp yaw ama biz lvl 60 boşunamı kastık itemmiz onlar gibi +4 unig deil yani bizdemi duper olalım
EscapeCommander Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aynı olay bana da oldu human beni çekti sonra karuslu ark ı rahat kessin diye trade yolladı.Ve kestide (50np bb)[signature][hline]EscapeComander lvl: 62 Arc Mage El morad Ares
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bırakın Ko yu :D[signature][hline]Ko Delete
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: -Cursed-, 02 Ocak 2006 03:40 tarihinde demiş ki: bırakın Ko yu :D tamam.[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bırakın KE yi.[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD!
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kenjuroyu alın da çekin :D ya da bilinç abiyi :D çekeni de keser yanındaki eziqleri de ...[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/
Öne çıkan mesajlar