MeMnUn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar bi çoğumuz blood clanının daılış PVP'sini izlemişsinizdir..Orda çalan şarkıyı bi türlü bulamıorum..Yardımlarınızı bekliyorum Kendini bişey sananlar aslında hiçbişeydir!!! nick:MeMnUn server:Tabiki Ares np:kimin ihtiyacı varki:P clan:atılmadımsa vardı bi tane :)
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 slipknot duality deilmi ?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende izledim ama ses kartım bozuq :D:D:D:D:D:D
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 daddy yankee- barrio fino- gassolina[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: nocom, 01 Ocak 2006 16:12 tarihinde demiş ki: daddy yankee- barrio fino- gasolina [signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Armand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 06. Dream Evil - The Chosen Ones Şarkı İsmi: The Chosen Ones Söyleyen: Dream Evil Bu arada banada şu Kill The GM deki şarkının ismi lazım bilen varmı ?
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pardon dagılısdakı sarkı deel benım dedıgım :P bı kac pwn dekilerden kullanılan bır sarkıydı[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gasolina greatest hits blood adam veda busesini dio orda farklı bişi ayrıca blood videoları için tıkla
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaw tamam ben tam okumamısım aklım dıger vıdeolara gitti[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 videolar manyak çoğunu isledim ben linkk===aha bu
richy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Armand, 01 Ocak 2006 16:13 tarihinde demiş ki: 06. Dream Evil - The Chosen Ones Şarkı İsmi: The Chosen Ones Söyleyen: Dream Evil Bu arada banada şu Kill The GM deki şarkının ismi lazım bilen varmı ? o sarki - rob zombie - reloaded
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 slipknot-duality. benim de topic im war aynı soru arama yaptırsan bulurdun[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan
richy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 senin söledin gassolina nin içinde olan AOE dm keserken çalan sarki adamin sorduu son blood dagilirken calan sarki hatta caste siege war a fln giriyorlar
Armand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Castle Siege War'un olduğu Blood dağılırken ki videonun müziği benim yazmış olduğum Chosen Ones Blood klanının gösterisinde olan video İlk çalan: Daddy Yankee - Gasolina 2. olan yani DM lerde başlıyan - Slipknot - Duality cvbın için saol bu arada richy çektim ares den hmn :D
richy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 np ama Chosen Ones i indirebileceggim bi site söle ares ten aratiom bulmuoo sinir oldummm
Armand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Chosen Ones'i Emule'dan indirmiştim, Ares'de kaynak yoktu sanırım.
Öne çıkan mesajlar