Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Şarkı Kime Ait ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bi çoğumuz blood clanının daılış PVP'sini izlemişsinizdir..Orda çalan şarkıyı bi türlü bulamıorum..Yardımlarınızı bekliyorum

Kendini bişey sananlar aslında hiçbişeydir!!!

nick:MeMnUn
server:Tabiki Ares
np:kimin ihtiyacı varki:P
clan:atılmadımsa vardı bi tane :)
Mesaj tarihi:
daddy yankee- barrio fino- gassolina[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
said:
nocom, 01 Ocak 2006 16:12 tarihinde demiş ki:
daddy yankee- barrio fino- gasolina
[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
06. Dream Evil - The Chosen Ones
Şarkı İsmi: The Chosen Ones
Söyleyen: Dream Evil

Bu arada banada şu Kill The GM deki şarkının ismi lazım bilen varmı ?
Mesaj tarihi:
pardon dagılısdakı sarkı deel benım dedıgım :P bı kac pwn dekilerden kullanılan bır sarkıydı[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
yaw tamam ben tam okumamısım aklım dıger vıdeolara gitti[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii
Mesaj tarihi:
said:
Armand, 01 Ocak 2006 16:13 tarihinde demiş ki:
06. Dream Evil - The Chosen Ones
Şarkı İsmi: The Chosen Ones
Söyleyen: Dream Evil

Bu arada banada şu Kill The GM deki şarkının ismi lazım bilen varmı ?

o sarki - rob zombie - reloaded
Mesaj tarihi:
senin söledin gassolina nin içinde olan AOE dm keserken çalan sarki adamin sorduu son blood dagilirken calan sarki hatta caste siege war a fln giriyorlar
Mesaj tarihi:
Castle Siege War'un olduğu Blood dağılırken ki videonun müziği benim yazmış olduğum Chosen Ones

Blood klanının gösterisinde olan video
İlk çalan: Daddy Yankee - Gasolina
2. olan yani DM lerde başlıyan - Slipknot - Duality

cvbın için saol bu arada richy çektim ares den hmn :D
  • Yeni Oluştur...