ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Arkadaşlar başlıktan anlaşılıyordur sanırım.2002'nin sorularını buldum ama 2003'ün soruları olan bir websitesi bulamadım.Böyle bir site biliyorsanız yazın lütfen.Soru sistemi epey değişmiş sanırım.Ben geçen sene kazandığımdan bu senenin soruları merak etmeye başladım.Nasıl sorular zorlaşmış mı yoksa kolaylaşmış mı?.Neyse bildiğiniz bir site varsa yazın lütfen.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yds nin açılmı nedir? merak ettim.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yabancı dil sınavı[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 www.osym.gov.tr ye baktın mı?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Sly-One, 24 August 2003 23:21 tarihinde demiş ki: www.osym.gov.tr ye baktın mı?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Saol.Devletimizin yaptığı sitelerle aram pek iyi olmadığı için bakmamıştım:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar