cristianokaan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 de buffer olmak için skillerde nelere vercez bide paper olunca int e ne kadar vericez cok acil abi.....cevap plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 debuf için holy verceksin holy/heal mesala aper bilmiyorum[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben giyebileceklerimin ne kdr int isdediqine bakiyorum abaniyorum STR ye sonra debuffer olmak icinde holy.[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 76 int vericen[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 76 int kalan str holy/heal olacan[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 76 dan fazla olması lazım +8 / 15 pauldron kaç int istiyosa o kadar verecen gerisi STR olacak ama 76 dan fazla istiyo sanırım +8 fabric coat =[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Stuner_Cypher, 02 Ocak 2006 06:33 tarihinde demiş ki: 76 dan fazla olması lazım +8 / 15 pauldron kaç int istiyosa o kadar verecen gerisi STR olacak ama 76 dan fazla istiyo sanırım +8 fabric coat = tecrübe konuşuo :-) fındık fıstık olabiliriz ama o kadar da deil bilioz yani :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +7 si 74 istiyor gerisini bilmem ben goblin takıyom daha iyi en dandiğinden :D holy/heal olacaksın ama sana tavsiye 60 ol master ol( malum atak daha fazla oluyoo hem sword bonus) sonra da mirage +7/+8 al , at parasitini warriorlar kaçacak senden...[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar