Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nötr :) şans gülmez ki[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zekice olmuş şu resim. gazeteden bakıp bilet numarasını girince... ;)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Drall, 01 Ocak 2006 11:22 tarihinde demiş ki: bende iki çeyrekten birine amorti vurdu =D küçük oynadım 5 kağat zarardayım =) Aynen 2 çeyrek aldım, birine amorti vurdu. 5 YTL zarardayım. :)[signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)"[Bu mesaj matematik tarafından 01 Ocak 2006 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 amorti bile yok :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O kadar aradım bilet ama hiçbiyerde kalmamış..İçimde kaldı..Bi dahaki seneye 20 tane alcam :)[signature][hline]Web Disagn&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya bende ne salak adamım ya sevindim 60 milyon cıktı diye 2 bilettde ceyrel oldugu için toplam 20 milyon kazanmışım:([signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 rofl. olsun tellos uzulme. bak 20 nin keyfine ;)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 milli piyango ocağıma incir ağacı diktin gitti 5 kağıt! :([signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi 20 milyon bi de 40 milyon var. tabi bölü 4 . 4 çeyrek aldıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 4 bilet almıştım amorti bile yok 1 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 24 bilet vardı, 4 üne amorti çıktı :D 2 yıl önceki yılbaşı çekilişnde 10 milyar çıktı, o günden beri hep amorti hep amorti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 8700300 nolu biletin sahibiyim. çıksa büyük sükse yapacaktım. 4 tane sıfır ile ikramiye kazandım borumu şeklinde tshirt bile bastıracaktım. napalım kısmet diilmiş. ps: seneye bilet almadan önce bakacam numaralarına. 8700300 nedir, ard ardaa 4 sıfır çıkma olasılıgı öeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 12 biletten 50 ytl çikti.. :( edit: öyle bi t-shirt bastirip istte 2 tur at bakalım, akraba sayın x8700300'e çikiyor mu eheh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 02 Ocak 2006 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar