Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkese Merhaba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar . Ben oyunu bu gün kurdum ve gerçekten çok beğendim. Lvl 3 üm ve ne yapıcamı gerçekten bilmiyorum :) Şu an onlie olan bi arkadaş var ise bana yardımcı olabilir mi? bir kaç sorum olacak kendisine. İnanır mısınız pm atmayı bile beceremedim daha :) Hepinize iyi oyunlar[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor!

Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Mesaj tarihi:
oyun pek de zor degil, hatta kolay sayilir. o yuzden cabuk ogrenirsin nedir ne degildir. ama unutma bir cok kisiden sanslisin bu konuda. cunku bir cok sey paticik-SRO bolumunde zaten kesfedilmis :)

http://forum.paticik.com/view.php?id=161594
burayi oncelikle oku bitir. temel bilgiler var. zaten quest vasitasiyla exp kasacaksin. lvl 1-40 arasi tum questler verilmis. emin ol bayagi vaktini alacak onlar. bir sorun oldugu zaman arama yaparsan cok daha iyi olur.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege
Mesaj tarihi:
Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler :) bu arada aware yazmadıklarımı da yaziym mi? :)[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor!

Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
  • Yeni Oluştur...