agrian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olmuyo yapamıyorum,alışverişe çıkamıyorum,özellikle annemle...yok bunalıyorum,uçup gitmek istiyorum...tek başıma olsam bile rahat edemiyorum,mağazalarda soyunma kabininde her an annem gelip örtüyü açıcak,"oolum oldumu bakiyim"dicek diye,anılarımı korku olarak yaşatıyorum.böhhühüeüüa!yardım edin,alışveriş yapmak istiyorum..[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anneye alışverişe çıkmak zaten kabus gibi bişey. en iyisi kendin alıcaksın ne alcaksan.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kızlar alişveriş sever derler ya, ahum ben kız olmuyorum o zaman. saatlerce dolaşip aramaktan nefret ederim, girip alip cıkıcaksın arkadasım of ne oyle 500 saat 500 ayrı insan. gelemiyorum ben:D[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben son 4-5 yıldır kendim alıom... anne diyorum ver parayı... verio adam gibi giyiniyorum, hemde sadece 45 dk da gardırop kuruyorum...[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben de sevmiyorum 3 saat geziyorum hiç bişey alamadan dönüyorum annem bürsürü üstbaşın var ondan olmuyor diyor, bazen hak veriyorum ama olmayan şeyleride ariyorum mağazadaki çalışanların başka işi gücü yokmuş gibi kiyafet denerken başımda beklemesinden nefret ediyorum. fiyatı 250 ytl olup, üzerime tam olan ürünlerden nefret ediyorum. farklı markların farklı kalıplar kullanıp standrat beden ölçülerini etkisiz kılmasından nefret ediyorum, kolay mı giy çıkar aynı ürünleri. M ile L arasında kalmaktan nefret ediyorum. 29.5,30.5 - 32.5 bedenlerinin üretilmesini istiyorum. alışverişten nefret ediyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende de forgiver ın sorunu war kalıbım l ile medium arasında aslında medium giyince tam oturuyor ama çok yapışık duruyo sewmiyorum ben öyle dar şeyler... large giyincede bol duruyorr.. o yüzden giyim firmalarına uyuz oluyorum hep aynı kalıplarda giyecek üretiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 valla bende de aynı sorun vardı...ama geçti artık...sadece üşengeçlik var...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende de artık üşengeçlik olarak kaldı alışveriş fobisi...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 buda ilginç :) rahat ol yaw.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cidden ya annemle alışverişe çıkmayı hiç sevmiyorum. Herşeyde kendi eğendiklerini gösterir. Yaw sanki ona alıyoruz :) Ama cepte para olmadığında katlanıyoruz tabi :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben alışverişe annemi götürmem hiçbir zaman, herşeye karışır hiçbir zaman beğendiğim şeyleri beğenmez e para da onda olduğu için , ben de onu götürmediğim için alışveriş çoğu zaman bana yalan olur[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aldığım espirili tişörtleri birlikte geri iade ederek abudik gubudik tişörtler aldırdıklarını hatırlarım o derece..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bikere üstümde manowar tişörtü vardı,ananem gördü ve dedi ki, "oolum böyle resimli resimli şeyleri giyme büyüdün sen artık..":):):):):)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en nefret ettiğim şeydir alışveriş yapmak bir kızla abi bu kadar mı uzun sürer ya bütün gün biter yani alışverişle[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kızları zaten geç abii..annemle kavga ederdik.sen mi gitçen ablanla alışverişe ben mi diye...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: agrian, 31 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki: olmuyo yapamıyorum,alışverişe çıkamıyorum,özellikle annemle...yok bunalıyorum,uçup gitmek istiyorum...tek başıma olsam bile rahat edemiyorum,mağazalarda soyunma kabininde her an annem gelip örtüyü açıcak,"oolum oldumu bakiyim"dicek diye,anılarımı korku olarak yaşatıyorum.böhhühüeüüa!yardım edin,alışveriş yapmak istiyorum.. bende anamla cıkamıorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kıyafet alışverişine uyuz olurum. Hiç bitmeyecek gibi gelir. Bu yüzden ilk daldığım yerden almak için elimden geleni yaparım :lol:[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Aksine cok severim KK borclari yuzunden 2 yakam 1 araya gelmio. Anneli annesiz yaparim her turlu.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar