Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alışveriş fobisi

agrian

Öne çıkan mesajlar

olmuyo yapamıyorum,alışverişe çıkamıyorum,özellikle annemle...yok bunalıyorum,uçup gitmek istiyorum...tek başıma olsam bile rahat edemiyorum,mağazalarda soyunma kabininde her an annem gelip örtüyü açıcak,"oolum oldumu bakiyim"dicek diye,anılarımı korku olarak yaşatıyorum.böhhühüeüüa!yardım edin,alışveriş yapmak istiyorum..[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

kızlar alişveriş sever derler ya, ahum ben kız olmuyorum o zaman. saatlerce dolaşip aramaktan nefret ederim, girip alip cıkıcaksın arkadasım of ne oyle 500 saat 500 ayrı insan. gelemiyorum ben:D[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sevmiyorum
3 saat geziyorum hiç bişey alamadan dönüyorum
annem bürsürü üstbaşın var ondan olmuyor diyor, bazen hak veriyorum ama olmayan şeyleride ariyorum
mağazadaki çalışanların başka işi gücü yokmuş gibi kiyafet denerken başımda beklemesinden nefret ediyorum.
fiyatı 250 ytl olup, üzerime tam olan ürünlerden nefret ediyorum.
farklı markların farklı kalıplar kullanıp standrat beden ölçülerini etkisiz kılmasından nefret ediyorum, kolay mı giy çıkar aynı ürünleri.
M ile L arasında kalmaktan nefret ediyorum.
29.5,30.5 - 32.5 bedenlerinin üretilmesini istiyorum.
alışverişten nefret ediyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

bende de forgiver ın sorunu war kalıbım l ile medium arasında
aslında medium giyince tam oturuyor ama çok yapışık duruyo sewmiyorum ben öyle dar şeyler...
large giyincede bol duruyorr..
o yüzden giyim firmalarına uyuz oluyorum hep aynı kalıplarda giyecek üretiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

buda ilginç :) rahat ol yaw.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben alışverişe annemi götürmem hiçbir zaman, herşeye karışır hiçbir zaman beğendiğim şeyleri beğenmez
e para da onda olduğu için , ben de onu götürmediğim için alışveriş çoğu zaman bana yalan olur[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bikere üstümde manowar tişörtü vardı,ananem gördü ve dedi ki,
"oolum böyle resimli resimli şeyleri giyme büyüdün sen artık..":):):):):)[signature][hline]We are screaming for vengeance

Sosyal ağlarda paylaş

en nefret ettiğim şeydir alışveriş yapmak bir kızla abi bu kadar mı uzun sürer ya bütün gün biter yani alışverişle[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

kızları zaten geç abii..annemle kavga ederdik.sen mi gitçen ablanla alışverişe ben mi diye...[signature][hline]We are screaming for vengeance

Sosyal ağlarda paylaş

said:
agrian, 31 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
olmuyo yapamıyorum,alışverişe çıkamıyorum,özellikle annemle...yok bunalıyorum,uçup gitmek istiyorum...tek başıma olsam bile rahat edemiyorum,mağazalarda soyunma kabininde her an annem gelip örtüyü açıcak,"oolum oldumu bakiyim"dicek diye,anılarımı korku olarak yaşatıyorum.böhhühüeüüa!yardım edin,alışveriş yapmak istiyorum..

bende anamla cıkamıorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...