Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eğer alan olursa magic kartlarımı satıyorum .Aralarında birçok rare kart var.isgilenen varsa mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hepsini ucuza satarsan alırım.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ben alırım walla yrn iste geliourum ztn Kadıköy tarafındaysan alırım[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bende satiorum!!!!! 300 civarı kart war ! bu arada masaüstü bölümünde magic ile ilgili baya bi topic birikti!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 kaça satıyosunuz kardeşim. diyorum ucuza alırım. rare kartları filan ayırın isterseniz.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 valla rare baya var .legend ve hologram fiyatları konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Bendede 2bin küsür kart var Rare ve hazır kendi decklerim var Çok ucuza satıyorum çünkü artık hiç ama hiç işime yaramıo[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor member of the Comachero enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar