Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

domain name - host flm sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben bi domain aldım sonra hostunu da açtırdım sonra
odtü den işte dns adresini de değiştirdim fakat
adrese girdiğimde ( ör: www.domain.com.tr ) nic.tr açılıyor ve reserve edilmiştir flm fişman diyor
fakat domain in ftp sini ( ör: ftp.domain.com.tr ) veya mail servisini flm flm kullanabiliyorum sadece web olayı açılmıyor ne yapmak lazım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..
Mesaj tarihi:
DNS sunucusunda www.domainname.com.tr adlı adres senin IP ne A olarak veya CNAME olarak domainname.com.tr. 'a atanacak.

DNS Sunucusunu sen yönetiyorsan, zaten olayı biliyorsundur, hemen ekle. Eğer sen yönetmiyorsan, o zaman DNS servisi aldığın yere sorunu bildir, zaten hemen ekleyeceklerdir.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Mesaj tarihi:
Eh senden kaynaklanan bir problem olmadığı için, DNS Sunucusunun yöneticisini aramaktan başka çaren yok.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Mesaj tarihi:
yani bende hiç bi problem yok öyle mi
çünkü admin control panel den dns ye girdiğimde cname ve a eklenmiş durumda
ya neden cevap vermez bu host sinir oldum hı
dreamturk.com dandik midir yah?
Mesaj tarihi:
Ha bir dakika..

Sana Plesk türevi bir kontrol panel verdiler, ve DNS 'inide kendin mi tanımlıyorsun ?

O zaman işler değişebilir tabii. Belki bir yerde minik bir hata yapmış olabilirsin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Mesaj tarihi:
ya domain host işi halloldu ama bişey daha sorucam şimdi direk www.domainname.com.tr diye girdiğimde forbidden diyor
default.asp yi açmıyor default.asp yi açmasını nasıl sağlayabilirim ??
Mesaj tarihi:
Şimdi, ısrarla söylediğim birşeyi söyleyeceğim.

Dreamturk dandikmidir demiş arkadaş... Sınırsız alan verdiğini iddia eden bir yer dandik olmasa bile yalancıdır. Neden? Çünkü sınırsız hard disk diye birşey yok. Bunun sonu da yok. Keşke biraz araştırsaydın hosting satın almadan önce.

Sevgiler[hline]Profocio Hosting
  • Yeni Oluştur...