firatram Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bascılar veya Bascı olmak istiyenler bu grubu mutlaka dinlemeliler.grubun adı primus.tommy the cat adlı sarkıları var hemen link veriyorum...... Ozentiler ( linkin park vs.dinleyenler ) icin doktor tavsiyesi : http://www.primusville.com/home/home.html[signature][hline]Nick : __FiraT__ Server : Diez Lvl : 5x Clan : ArAnAnAdAm Np : 0 Job : Assasin __________________________ Server : Troy Nick : Turkmaster Lvl : 1x __________________________ Soldat : Tommythecat
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 " Ozentiler ( linkin park vs.dinleyenler ) icin doktor tavsiyesi : " linkin dinlemesemde ağır olmamış mı?[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 linkin park'ta ki bass'ı bişey zanneden ve onu çalmak isteyenler demek istemiş zannedersem. o adamın bikaç videosunu izlemiştim evet.denyooo denyo bi adam,slap duayeni manyak p.ç. :-) edit:siteleri çok süper olmuş.geyik olmuş.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 01 Ocak 2006 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
agrian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 linkinpark'ın bascısı da kimmiş?joey de maio abi varken...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace
Öne çıkan mesajlar