THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ufak bir arastirma yaptikm acilmis topiclerde oyle cok varki isin icinden cikamadim...daha once cevabi yazilmissada goremedim. simdi arkadaslar smallville in 4.sezonunu abuk bir formatta indirdim torrentten divx deilde vbr formatinda. bunun altina ingilizce alt yazi koymam mumkunmu divx icin olan altyaziyida indirdim ancak realplayerda goremedim altyazi koyma hedesini. veyahut bs player bu formati calistirirmi bir patchle ? simdiden tesekkurler yeni yiliniz kutlu olsun![signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 evet herhalde yok ole bisey hehe[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar