Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da taksitle Gitar almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ha doğru ya sağolasın, kredi kartı...
Var mı bi öneri 250$ civarı gitar?
Birde şu 2.el olayı nasıldır? 2. el alsam bir sorun falan çıkar mı?[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain

[Bu mesaj Sensible tarafından 31 Aralık 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bende klasik gitar alıcam da taksitle fln..ikinci el alsak bi problem çıkarmı.?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
çok düşük fiyata alırlar alırlarsada
bence cortun en alt modeli strat tipi olan gitar varsa elinde ben fena bulmamıştım onu.biraz daha biriktirip 0 gitarlara gözat bence yoksa pek iyi şeyler yok pişman olabilirsin.hatta direk 1000 dolar biriktir adam gibi gitar al =)

ya da ikinci el al baya güzle şeyler gelebiliyor turkrock.com a yada garaj.org a
Mesaj tarihi:
arkadaş haklı da,gitara yeni başlıosn ve250 civarı bişe bakıosn squer strat al bnce tabi ne tarzçalmak istediine baalı,metal fln calıcaksan humbuckerlı bi gitar al strat ii olmadı fat strat alırsın squer
Mesaj tarihi:
lay lay lom diye music shop var taksimde yeni acıldı galiba tam bilmiyorum ama arkadas taksitle aldı ordan[signature][hline][b]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door to release my pain
My sadness in the night
...
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 31 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
ya bende klasik gitar alıcam da taksitle fln..ikinci el alsak bi problem çıkarmı.?

taksitle alınacak kadar pahalı değil klasikler yav.50 milyon[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
250$ civarı elektro alcaksan cort x2ye bir bak. 2. el elektrolarda temiz kullanılmışsa fazla sorun olmaz, klavyesini falan incele biraz. ama klasik gitarlarda bilemiyeceğim 2. eli nasıl olur, onda biraz daha dikkat etmek lazım.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
Sana tavsiyem ikinci el bi cort x6 alman. 250$a www.turkrock.com adresinden baya rahat bulursun. Ben şu ana kadar ne aldıysam ikinci el aldım , hiç sorun çıkmadı. Ama kimden aldığını bilicen. Bi de istanbuldaysan mesela gidip sahibinde deneyip öyle al ben eskişehirdeyim hiç şansım olmadı ikinci el alırken deneyip almak. Ama şansım yaver gitti hep sorun çıkmadı hiç. hatta amerikadan ikinci el jackson dkmg aldım ve pırıl pırıl geldi ve 300$+kargo ile aldım ben . şu anda laylaylom peşinde en ucuz 900 euroya veriyor dkmg yi. Yani ikinci el almak her zaman iyidir bana kalırsa doğru seçtinmi.
Mesaj tarihi:
said:
unac, 01 Ocak 2006 12:45 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 31 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
ya bende klasik gitar alıcam da taksitle fln..ikinci el alsak bi problem çıkarmı.?

taksitle alınacak kadar pahalı değil klasikler yav.50 milyon

50 milyon mu nerede hemen alim.. umarım iyi bişeydir yani..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Kızmayın ama 50ytl ye klasik alacağına git tahta masana vur daha iyi:D
EN azından şöyle bi 150 falan olsunda severek çalarsın çalmış olmak için değil.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Şuan elektro konusunda sensible a yakın durumdayım.

Bana ayda taksidi 60 ytl yi geçmeyecek bi elektro lazım. Ve peşin alamam ):

Ayrıca zahmet olmazsa marka tavsiyesi isticem ben. Tanıdığım tüm insanlar ayrı telden konuşuyor. Biri der ibanez al diğeri der cort al.

Metal ve rock dinlerim.

Ne nerden alabileceğimi nede hangi marka gitar bakmam gerektiğini biliyorum. Lütfen yardım edin. En geç 2 ay sonra alıncak çünkü.
  • Yeni Oluştur...