__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ewet az önce SS bölümünü gezerken aresmajeranında eskiden human oldunu gördüm ama şimdi orc :lol: benim baska bildigim picallo_tr ile gel_pc_pc sizin bildiklerniz kimler??[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Irk Degistirmedim.. Degistirmeyide Dusunmuyorum.. ßirgun Warrior Oynamak istersem.. İşte Ogun Karus Olucam..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mentu//Synergenx//hurr1cane/oje/melanj/picallo_tr/gel_pc_pc/mpower/fatalbreathe/devil_angel/lord_tyranus/cembek4/troy_turk aklıma gelenler[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 _soulslayer_ lord_tyranus felan filan :D ama harbiden picalo pc pc felan tebrik ederim orc olmaları bir yana item olayını bilmiyorum ama character lerin hakkını veriyorlar güsel oynuyorlar..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php?sub=2&radServer=1&clanid=14851 Godz clanının çogu ordan gelenler.[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ewt malenj yı unutmusum o aresmajeranın arkadasıydı hatta clanının asisti bi gun polide clan kurunca beni asist yapcaqmıs xD[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bildigim Kadariyla Xgenon ELT Clanida Dönmelerden :Pp[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S3XY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Soulslayer, eski karizma yeni GODz :)[signature][hline]žS£XSİBİSİž Server:Ares job:PaladiN ırk:ELMoRaD lvl:6x Np:42XXX Clan:LeaDeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar