256 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sayk0 Eğer sen legal itemlere sahipsen ben birşey bilmiyorum. 67 level Rege_Satana ile benim arkadaşa verdiğim 256 birleşerek seni kesemiyorsa. Sen hala legal adamım diorsan sana birşey demiyorum. Oyunculukla alakası yok vurulan damageler belli.1920 Healerin de yoktu yanında gözümün önünde oldu yahu.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 warriormu o adam?[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zomozo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sayk0 legal bi charsa bende Gm yim xD Sayk0 nun legal olma ihtimali %0 ya adama aynı anda oakdar kişi dalıor zaten forumada bi başlık açmış 50 np bukadar önemlimi diye adamın yediği damaler orda okadar damagenin üstüne adam genede kaçabilior sizce hangi akıl alır bunu ya üstündekı unique itemler +5 felan yada bu adam edit!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 chper da bircok illegal char var bunlaı bu foruma yazzak 3-4 gün sürer bence sen bosuna kendini yorma :P[signature][hline]nick:leonidas_archer lvl:6x np:15xxx(yeni kasmaya basladım:) ) clan: KumpaS (civcivken de bu clandı) cz yi yeni yeni tanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sayk0 eskiden beri var bu serverde ama itemlerinden şüpheleniyorum. Bir tane iron bir tane glass +0 la olmaz bu iş.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cypher serverı legal mi? :D[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Polithe1st, 01 Ocak 2006 19:35 tarihinde demiş ki: cypher serverı legal mi? :D bende aynısın sorcaktım sayko yu kınamıyorum serverın tadını çıkarıyo napsın :P[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Polithe1st, 01 Ocak 2006 19:35 tarihinde demiş ki: cypher serverı legal mi? :D :D[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 edit deil ben ezikligini hatırlıom :D bi ara şifre magduru falan olmustu şifresini deiştirmişti gelmemişti falan bole biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya tabiki düzgün bir şekilde oynayanlarda vardır ama ne bileyim böyle abartısız bi char göremedim daha cypher serverında :)[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sayk0 yalnız 65[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu arada Rega_Santana'da legal değildir.Arenada 1700 AP ile Spikela 200 vurdum.Pm attım doğru dedi..[signature][hline]I'm winning you're losing I'm falling your agony lower than lower before your forgotton memory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cypher deki bir chardan legal yada legal deil die tartışılması yanlış server saten bitmiş durumda serverin %90 da dupe item var %10 da zaten civciv dün bugun başlayan bırakın adam legal oynamasın normaldir ben olsam bende onun gibi yapardım..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Polithe1st, 01 Ocak 2006 19:40 tarihinde demiş ki: ya tabiki düzgün bir şekilde oynayanlarda vardır ama ne bileyim böyle abartısız bi char göremedim daha cypher serverında :) Henuz Beni Gormemissin Demekki :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilk acildigi gün bakmistim Cypher'a bir daha ugramadim en dogrusunu yapmisim =)[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gene kabul etmicek =) adam gold pre ile lvl kasıyorum dio eklediği hiçbir SS de gold premium service yazmıyo bana kosper sın şerefsizsin dio hakkında kosp troll partylerde leech yaptığına dair söylentiler var buraya dikkat server ares nick permotusdreamer (tam yazamadım nicki ama biliyonuz kim oldunu) lvl 70 adamda hala chitin var cypher 60+ az bi oyun bilgisi olan warrior full shell parlayan raptor =))) ama sayko legal miş =Pp[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Polithe1st, 01 Ocak 2006 19:40 tarihinde demiş ki: ya tabiki düzgün bir şekilde oynayanlarda vardır ama ne bileyim böyle abartısız bi char göremedim daha cypher serverında :) Ben en düzgün :D Bİ i.imp. +6 ım var okadar gerisi +7 +8 str ee tabi +3 roc verseler kullanmam mı kullanırım :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar