Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Şimdi icq yu en sağa çektiğimizde ekrandaki diğer pencereleri yana yiterek oraya yerleşiyorya şimdi bunu naısl yapabilcemiz konusunda bilgisi olan varmı? Bana göre windowsun default maximize ve minimize size larını değiştirerek yapıyor ama naıs yapabilcemi çözemedim. Icq yu spy++ la dinlettim. WM_GETMINMAXINFO mesajını yakaladım değişik olarak ama kullanımını çözemedim. Bi el atsanız da yapsak şunu ya.[hline]Alma? Mater?
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 olmaz uplamam alzım bu önemli bnm için.[hline]Alma? Mater?
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 WinSpy'la dinlerek yapamazsın... SoftICE'yı yükle... bpx hmemcpy yi kullan adım adım Hangi API'leri kullanıoyr görürsün :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 sourceforge'daki diğer ICQ clonelarını incele, nasıl olsa source codeları açıkta.
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Criminal2, 24 August 2003 01:16 tarihinde demiş ki: WinSpy'la dinlerek yapamazsın... SoftICE'yı yükle... bpx hmemcpy yi kullan adım adım Hangi API'leri kullanıoyr görürsün :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Softice la yapılıp eidlcek bişi diilb bu kullandığı api yi biliyorum zaten bana hangi fonksiyonları kullandığı hangi mesajları geçtiği lazım.[hline]Alma? Mater?
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 MSDNden copy paste; ...The ShowWindow function can minimize, maximize, or restore a window. It can also set the window's visibility and activation states. The SetWindowPlacement function includes the same functionality as ShowWindow, but it can override the window's default minimized, maximized, and restored positions.... SetWindowPlacement fonksiyonu senin istediğin işi yapıyor sanırım ama nası yapıyor ne kadar yapıyor onu bulmak sana kalıyor :P
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Hımm evt buna benzer bişi olaiblir ama her window a bunu yollamak olmaz windowsun default bir değeri olması alzımonu bulmak gerek[hline]Alma? Mater?
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 SystemParametersInfo( ymuş arkadaşlar sağolun hallettim sorunu[hline]Alma? Mater?
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 aaaa ne güzel fonksiyon o hiç görmemiştim öncesinden saolasın :D
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hehe :))[hline]Alma? Mater?
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Lixad, 24 August 2003 13:20 tarihinde demiş ki: said: Criminal2, 24 August 2003 01:16 tarihinde demiş ki: WinSpy'la dinlerek yapamazsın... SoftICE'yı yükle... bpx hmemcpy yi kullan adım adım Hangi API'leri kullanıoyr görürsün :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Softice la yapılıp eidlcek bişi diilb bu kullandığı api yi biliyorum zaten bana hangi fonksiyonları kullandığı hangi mesajları geçtiği lazım.[hline]Alma? Mater? tamam softice=debuger bir şey çağrışıtıyor mu ?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Öne çıkan mesajlar