Mach Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 neredeyse 1 ay önce aldığım itemleri merchanta ve tradeye koyamıyorum daha önce benzer bir durum başına gelmiş olan varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=Böyle de tehtit ederim]I can't sell power up items which i bought 20 days ago. Selling power up items is only reason that i register gold premium if you don't fix that problem i think i won't register gold premium again.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SickBoi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 knightcash çektiğin andan itibaren 24 saat geçmesi lazım eğer geçtiyse satman gerekir ama şuanda serverda bir sorun var scrollar trade edilmiyor.düzelir :D[signature][hline]Allah Varsa Sorun YoK!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Mach, 01 Ocak 2006 18:55 tarihinde demiş ki: neredeyse 1 ay önce aldığım itemleri merchanta ve tradeye koyamıyorum daha önce benzer bir durum başına gelmiş olan varmıdır acaba said: SickBoi, 01 Ocak 2006 19:05 tarihinde demiş ki: knightcash çektiğin andan itibaren 24 saat geçmesi lazım eğer geçtiyse satman gerekir ama şuanda serverda bir sorun var scrollar trade edilmiyor.düzelir :D Tamam.[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu İş İyi Oldu Aslinda.. Scrollarımın % 10 unu AncaBen Kullanabiliordum.. Alistirdik Milleti :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar