loveboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Az once pazarda gezerken sans eseri 25me defender of the lord buldum ve unique upgrade ile igli baslıkları okuyarak +3 yaptım. Cypherde bu defender of the lord +3 ne eder bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 vendor a sat :)[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 para fln sorun deil de ucuza satayım gitsin :D 10-15 tane gordum pazarda 200m civarı 100den koyarım bende :D[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :) 100me sattım :D[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bencede vendor ii fikir :)[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 65 Np : 205 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ne VEndoru Be Bi Cik Preste Hedie Et Sevinsin GAriban :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 +3 :D adam +6 a basar unigue de basma direk bas gitsin altı ustu yanar oda 25 m + bus parası falan yani bişe olmaz dokunmaz bile ama unigueleri ben rahat +6 ve +7 yapiyorum :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cypher de item e item demiolar fp yaktıgım kadar uniq shard raptor felan yaktım item bol dupe saolsun :D:D 1 tane charım bile yok =)[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cypherda en sevdigim sey her an süper ucuz (neredeyse bedava) item gorebilmek :D Mirage daggerleri yancagını bile bile upgrade kasıyorum sonra yanıyo ama hic koymuyo devam ediyorum.Olympiada oynarken mirage dagger yandıgında rüyalarıma girmisti :D[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar