wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 .ogg ile ilgili iki konu buldum eskilerden, bir tane codec indirdim, saolsun calistirdi media player bu codec sayesinde. Ancak, simdi benim istedigim bu .ogg li sarkilari ipopda aktarabilmek... itunes nedense bir turlu tanimiyor .ogg yi... ne yapmaliyim? Tesekkurler[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Vorbis bu arada kullandigim codec in adi.[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ipod softwarein güncel mi? ogg çok yeni bir format falan değil ama yine de sorayım dedim. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam creative'in yanında verilen programlar (her ne ise adları) çevirebiliyordu. Bir de Audio Convert adlı programı deneyebilirsin ancak ücretlidir. Tanıtım versiyonunun sınırlandırmalarını bilmiyorum malesef.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar