c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok güzel başlamıştı gecemiz.Direk konuya giriyorum.3 ay öncesinden planı yapılan gecede gayet mutluyduk.Potansiyel bela Cansuya rağmen.Her şey güzel giderken arkadaşlardan bir tanesi odanın ortasına yığıldı.İçkiden çabuk etkilenen bir insan.İçince sık sık böyle uyuyakalıyo.Gene öyle olduğunu zannettik.Tabi dün gece ayık olan tek insanda benim.Üşütmüşüm doktorda antibiyotik verdi.gitmeden antibiyotik aldığım için hiç içki içmedim.Neyse kız hala yerde yatıyor.Gidip uanması için biraz sarstım.Uyanmadı.Biraz daha sarstım yine tık yok.Diğerlerine söyledim.Su,kolonya falan...Uyanmadı.Hastahaneye götürdük.Hastahane çok uzak arkadaşların evine.1 saat rahat yolda zaman kaybetmişizdir.Neyse işte hastahaneye gittik.Arkadaşı acile aldılar.Bizde beklemeye başladık.Cansu da tutturdu ben erkek akadaşımın yanına gidicem diye.Çocuğu aradı.Çocuk bunu gelip aldı hastahaneden biz hastahanede kaldık.Resmen bilmem nelik yaptı yani. Aklımıza çok önemli bir şeyi unuttuğumuz geldi.Evde arkadaşın 4 yaşındaki kuzenini unutmuştuk!Çocuk uyuyordu evde.Apar topar bir kişi eve döndü.Sonra doktorlar geldi işte o nayılan arkadaşın karaciğerinin çok zayıf olduğunu bunun için böyle olduğunu falan anlattı.Çıkarttık hastahaneden eve getirdik geriye.sabaha kadar başında bekledik.Vakit geçmedi.Poker,okey ne bulursak oynadık.Cansu gerzeğide yok daha ortalıkta.neyse 6 6:30 gibi o da geldi.Bayılan arkadaşta kendine geldi. Eğer kıza bir şey olsaydı ömür boyu vicdan azabı çekerdim heralde.Hadi ötekinler sarhoştu ben nasıl farkedemedim diye.neyse iyiymiş şimdi.eve geldiğimde saat 10 du.biraz uyudum anca işte....Neyse bu da bir tecrübe deyip 2006 nın iyi şeyler getirmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun kardeşim[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bendede bir huy vardır. Birisi yanımda fazla öksürürse korkarım. Birisi yemek yerken öksürürse acaba boğazındamı kaldı diye korkmaya başlarım. Aynı şekilde yanımda birisi sarhoşta olsa bişey olacak diye korkar önlemlerimi alırım. Sanırm bunların benim üzerimde etki yapmasının sebebi yeğenimin 5 yaşındayken şeker boğazında kalması ve çıkarana kadar uğraşmamdı. Onun için ne olursa olsun bu gibi durumlarda herşeyi düşünerek önleminizi alın. Geçmiş olsun.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 harbiden büyük geçmiş olsun telafi edersiniz kimsenin sağlığına birşey olmasında[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar