ZeZe_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama server yazmayı unutmuşum :P server ares +8 mirage dagger veya +7 veya+8 shard almak istiyorum ytl bazında fiyat yazarsanız sevinirim . ayrıca sedece yüz yüze görüştüğüm taktirde ödeme yaparım ve itemi alırım o yüzden istanbulda oturanlar fiyat yazarsa sevinirim . şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler . yeni herkeze uğurlu gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nie 2 tane topic açıyosun ban pls...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeZe_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pardon yanlışlık yapmış olabilirimm ama bu uyarıyı seninmi yapman gerekiyo ? site adminimisin ben bu siteye bi kaç gün önce girdim ve kurallara yabancıyım genede uyarın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 olabilir kardeşim boşu bosuna ne topic açıosunuz haret bişey ya bide hesap soruyo baksana sen şuna..[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hadi 2 tane açtın bi yanlıslık oldu açtın burası pazarmı kardesim?yoldan geçen health 4 satan süzük topic açsa ne olur düşündünmü hiç seni pazara alalım canım alısırsın zamanla :)[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar