arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 informer valla seni kesmeden bırakmam bu oyunu bide boberti atlamıyalım adam harbi elicabuklardan bi geldigini bide sikilleri bosaldıgını goruyom :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla sormasınlar şu aralar bırakamam,bikaç yıl sonra sorsunlar :D[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arthas 1,5 senedir oynuyorum diyosun ben neden seni tanımıyorum ?[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 cunku cz girmiyorum savaslarada[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tmm sakın unutma sorucam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben oyuna başladığımda human dım tanırsın belki InFormeR2 nickini bi yerlerden ?[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ha bide informer elimde shard +8 olmadıgından tanımaya bilirsin ee dupe yapamıyoruzki :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :d[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla ne yalan soyliyim o aralar werewolflarla urasıyodum hatırlayamadım :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :o[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pff bide knighta girebilsem çok güzel olucakta %1 de kalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya arkadaslar ben oyunu bırakmanın yolunu buldum dupe yapmak nasılsa cok calıskan gmlerimiz anında banlıcak beni ama bi sorun var dupe nasıl yapılıyo yol nedir ?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bak ya neler diyo düp'ün nasıl olduğunumu anlatalım sana şimdi burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 burdan da banlanmadan msj degiş bence :D:D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kolayı var ozel mj at :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 geniş ve anlaşılır bir biçimde bu linkte dupe nasıl yapılır anlatılıyo http://forum.paticik.com/view.php?id=166967[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 konu patlak verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ed bencede uzamıyalım of bu c kac saatte bırlescek be sıkıldım ama[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arthas oyundan kurtulmak istiyosan sat charı al kız arkadaşını yanına gez toz ye paranı bişiler yap zzz , kendini banlatıp kurtulmaktan iyidir en azından[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Informer, 31 Aralık 2005 03:21 tarihinde demiş ki: arthas oyundan kurtulmak istiyosan sat charı al kız arkadaşını yanına gez toz ye paranı bişiler yap zzz , kendini banlatıp kurtulmaktan iyidir en azından ii de adamın charı noob muş nasıl satıcakki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 haklısın aslında neyse iyi geceler arkadaslar ben ı m need uyku bb[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ßß fazla durdun bence biraz daha durursan kosp adresini falan istemeye başlıyacan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bye bye man[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMnUn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 peqi arthas kız arkadasınmı Knight mı deseler ne dersın ??? Şahsen ben knight derim :) nick:MeMnUn server:Tabiki Ares np:Kimin ihtiyacı varki :P level:6x Clan:atmamışlarsa en son vardı bi tane :Ppp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar