arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyunu bırakmanız sartıyla size istediginiz bisey verileck olsa ne isterdiniz?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 assdsşlfksdlkfcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 natalia oreiro olabilir[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gereksiz kişilerin oyunu oynamamasını,gereksiz topic açmamasını isterdik[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gereksiz buluyosun sanırım topigi peki neden mj atma ihtiyacı duydun ?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anlar bi daha yapmazsın diye düşündüm[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Knight'ın silinmesini isterdim .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilgin icin tsk ama sadece merak ettigim bir seydi bu kadar sert bi dille elestirmenin anlamı yok[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben Britney Spears isterdim yoksa bırakmasdım oyunu :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sorry şöyle sorsan olurdu belki'en çok istediğiniz item hangisi?' filen sonuçta bırakcaksam napiim itemi[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ama bu soruya şöyle bi cvp verebilirim; o kadar değerli iteme sahip değil ko :D[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yani oyunu bırakıcaksan itemi napıcaksın ben bi porce 95 bırakırım bu oyunu :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ii de bunları bize kim verecek? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya oyle bi sansın olsa yani olucagıda yokya neyse :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ha ben soruyu yanlış anlamışım,item karşılığı sandım,tekrar sorry[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ee soru tamamsa cevap nerde ?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 auhauhauhauahuaha valla öle bişey olsa knightı değil bidaha oyun falan oynamam hatta pc başına bile oturmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hahahaha[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 isin sakası bi yana gercekten su oyun son 1,5 yılımı yedi arkadaslar antı sosyal bi yaratık halıne geldim ya :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 onu bırak ben bu oyun için okullar açılalı ben okula 3 gün gittim .. Hocalar soruyo neden gelmiyosun oğlum diye bende ne diyim >> : Hocam daha 60 maste olamadım olduktan sonra gelicem aynen böle dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh sana be okul asılırmı hec dicem yalan soylemis olucam kendime bende astım arada[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla senin okul sakata gelmiş , 60 olmak yetmicek bak görürsün devamını isticen 8-)[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 40 50 60 70 oda yetmez 80 zuahahha ya bu oyunun neden sonu yok ya[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 cz kapanmadıgı sürece bu oyun bitmez[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla devamını istiyorumda nereye kadar nese 2. dönem gitmeyi planlıyorum ne kadar geçte olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar