Gelsinler aha gitmeyen böyle olsun.
*!Eliyle yuvarlak yapar*
Ps: Kesinlikle eski ve çok bilinen şarkılarını çalıyolar. Hiç şüpheniz olmasın. St. Anger dan 2-3 şarkı çalıyolar genelde. onlarda işte st.anger, frantic 1-2 şarkı daha var. Ger kalan şarkıları eski hep çaldıkları.[hline]WtF!?!?!
Ne yapcak mışız oyunda ? Düşünsenize şöyle bir Quest:
bateride saniyede 7 kick yapman gerek 3-2-1 BAŞLA !
bu tip şeyler mi olacak :)
edit=Türkçe güzel bir dildir rezil etmemek gerekir.
[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
[Bu mesaj Selamon tarafından 23 August 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
ferocious, 23 August 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
metallica ölmüş derim
hayır diyene
saint anger derim
jamesin sesi bozuk artık
+lars bateriyi kıçıyla çalsa daha kral olur
[hline]go with the flow
Bu arada bugün cnbc-e de İnfo da seyrettim baterist adını unuttum şimdi 2004 bahar veya yaz aylarında gelebilirlermiş her nekadar bitmiş olsalar da....[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
st.anger kötü olabilir ama ya konserde one,sad but true,fuel gibi şarkılara ağırlık verirlerse?[hline]23 Ağustos 2003 18:40'de bir ilke imza attım ve balonluyken balonluya c/p yaptım.
http://www.metallica.com/tour/dates.html
yani moralimizi bozmak istemem ama 2004 yazına kadar program belirlenmiş ve türkiye yok programda
pff ya acaip sevinmiştim bi de[hline]There's a heaven above you baby...
Öne çıkan mesajlar
Solonor
*!Eliyle yuvarlak yapar*
Ps: Kesinlikle eski ve çok bilinen şarkılarını çalıyolar. Hiç şüpheniz olmasın. St. Anger dan 2-3 şarkı çalıyolar genelde. onlarda işte st.anger, frantic 1-2 şarkı daha var. Ger kalan şarkıları eski hep çaldıkları.[hline]WtF!?!?!
Tarist
heriflerin oyunu bile çıkacakmış be yuh[hline]Alkol,candır.
Sacros
*!Tepinir* :lol:[hline]Little by little I'm falling for you...
Selamon
bateride saniyede 7 kick yapman gerek 3-2-1 BAŞLA !
bu tip şeyler mi olacak :)
edit=Türkçe güzel bir dildir rezil etmemek gerekir.
[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
[Bu mesaj Selamon tarafından 23 August 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural
kiss psho circus gibi[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni
ANTİ-Chemical[b]
ferocious
hayır diyene
saint anger derim[hline]go with the flow
ferocious
Khirsah
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
tool
can
yani moralimizi bozmak istemem ama 2004 yazına kadar program belirlenmiş ve türkiye yok programda
pff ya acaip sevinmiştim bi de[hline]There's a heaven above you baby...
Natural
ANTİ-Chemical[b]
tool