Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni yılda Grand Cevahir'de Hande Yener'e kimler gidiyor?

Goarth

Öne çıkan mesajlar

said:
Dela, 01 Ocak 2006 05:04 tarihinde demiş ki:
gelmeyenler oturup aglasin pls

senin askin balondu sondu jnms
o gecen seneydi dedik handeyle :D

o deilde kırmızıyı soyledimi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 01 Ocak 2006 09:58 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 01 Ocak 2006 05:04 tarihinde demiş ki:
gelmeyenler oturup aglasin pls

senin askin balondu sondu jnms
o gecen seneydi dedik handeyle :D

o deilde kırmızıyı soyledimi
2 defa söledi hem deeee

kop kop[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Ocak 2006 05:05 tarihinde demiş ki:
gittim
gitmez olaydim demiyorum da grand cevahire de, bunu organize eden bilmemne cocuklarina da kafam girsin rezillikti organizasyon, yarin anlatirim simdi yattara

ehueuhe bu adamı ne zaman birilerine kafasını sokuyo menmun oldugu tek sey sanırım wow :D ceviz kıran ilke :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

hehe

@mad : yok cidden gittim bozuldum artik popüler kültürün köpegi oldum haha, yasasin kötülük. Pek resim cekmedik ama gömlek, kumas pantolon ve kösele ayakkabi ile resmimi koyucam bulursam buraya. Giysiler bile yadirgadi lan beni : ) Neyse bundan sonra her haftasonu Arto'dayiz Dela'yla ondan problem yok : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

Evet daha yeni kalktım gece ne içtim hiç hatırlamıyorum ama alkolde bir sorun çekmedik sadece localarda bir takım sorunlar vardı stand alıp locaları işgal ediyorlardı.Ayrıca bir gerizekalı kavga etmiş üstü başı kan reva içinde bana çarptı gömlek kanlandı sinir oldum burada kırmızı 2 kere çaldı süperdi yanlış hatırlamıyorsam saç rengi değişmiş yada yanlış hatırlıyorum ama seneye yılbaşını nerde geçireceğimi biliyorum :-)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Ocak 2006 14:41 tarihinde demiş ki:
hehe

@mad : yok cidden gittim bozuldum artik popüler kültürün köpegi oldum haha, yasasin kötülük. Pek resim cekmedik ama gömlek, kumas pantolon ve kösele ayakkabi ile resmimi koyucam bulursam buraya. Giysiler bile yadirgadi lan beni : ) Neyse bundan sonra her haftasonu Arto'dayiz Dela'yla ondan problem yok : )

neyse ben opethle bgye geliyorum sen resmini yolla ben konserin ortasında bu hande yenere gitti diye bağırıcam :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 01 Ocak 2006 17:05 tarihinde demiş ki:
puahua dogru uyku sersemi oyle yazivermisim.

doppio ritorto cektirtme ama rencide edip : (

haftaya harbiden artoya gidelim birak lan party falan
bilmiom abi Reina daha bi cazip geldi bi an ama olur yanee[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...