Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yahoo adresıme gelecek olan sıfre ne zamn ıcerısınde gelır bılen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 15 dakika kadar en fazla[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mynetede Gelmzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 benımkı yahooo arklara geldı benım kı nede gelmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nası mynete gelmez ya atmayın daa yeni deiştirdim mynetten susun bi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kıllmaster kardesım benım yahoo ya gelcektı neden gelmedı bana yardım edermısın adresım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nasıl gelmez yahoo ya ark lara gelıyo bıze mı gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar