Dejin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Evet arkadaslar Japon serverinda oynamak istiyorum. Fakat Ingilizce olmasi gerek oyunun ciddi bir sey anlayamiyorum. Nasil yapacaktik bu isi?[signature][hline]Name : Dejin_tr ( main Cha ) Lvl : 5x Server : Ares NP : 1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçiyosan charı bana wersene ingh. yapmak için google a japko ing. patch yaz çıkar wercenmi chrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ççoook önce bir post açılmıştı arama yapmayı dene.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 japon server nasıl ındırılıyo sıte ısmını yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar