Priest_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 NasıL yapıLıyor ya bilgi alabilirmiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen bi clan kuruosun .daha sonra knight olmus bi clanın lideri snn üstüne tıklayıp confederacy e basıyo.sana gelen öneriyi kabul ettiin takdirde senn clanındada pelerin oluo we ally olduun clanla sağ alt köşedeki ally chatdan iletişim kurabiliosun bu kadar[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord owned_by a girmek istiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Priest_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya xıgenondada clanlar 55+ 60+ istiyor lwlda atlayamıyorum lwl 45de kaldım yardı pls mert_jedi xıgenon2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Priest_, 01 Ocak 2006 14:45 tarihinde demiş ki: Teşekkürler. np xD[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şifremi deiştireyim dedim ..ama 2 haftadır yeni şiffrem gelmio..bana yardıme din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fortalpk, 01 Ocak 2006 14:34 tarihinde demiş ki: sen bi clan kuruosun .daha sonra knight olmus bi clanın lideri snn üstüne tıklayıp confederacy e basıyo.sana gelen öneriyi kabul ettiin takdirde senn clanındada pelerin oluo we ally olduun clanla sağ alt köşedeki ally chatdan iletişim kurabiliosun bu kadar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar