SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gazatede reklamını gördüm inanamadım ve sitesine girdim http://www.e-kolay.net/ogo/ Ya adamlar aylık 19.99 12 ay abonelikle bu aleti veriyor. msn ve e-mail hatta data transfer bedava diyor ne la bu böyle telefon hattı falan istemiyor data sim kart diyor ?!?!? bilen var mı ?? [signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 01 Ocak 2006 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DynamicK tarafından 01 Ocak 2006 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 süper icat, iyi fiyat, yalnız haber paketleri de aylık para ile alınabiliyorsa biraz tuzluya kacar benim için. bi de insan elinde boyutunu görmem lazım. yalnız internette konuştuğumuz gibi olmayacak msn deki mesajlaşmalar. kart üzerinden oldugu için aynı cep telefonlarındaki gibi olacagı için bence pek msn tadı vermez hız bakımından. denemek lazım 1 hafta. yoksa şu okuduklarım beni ikna etmedi satın almaya :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 mail+msn i cep telefonlarıda yapiyo zaten. vay be bide vermiyolar galiba aleti.depozitolu yani.ahah. yurdum msn insanından deli para kazanacaklar simdi. e:cihazimi satiyolar yoksa üyeliğimi?bi halt anlatamamişlarki. Ogo Abonelik Seçenekleri 24 Ay OGO Aboneliği (19,99 YTL x 24 Ay) 12 Ay OGO Aboneliği (19,99 YTL x 12 Ay) * Fiyatlarımıza %18 KDV Dahil Değildir. [Bu mesaj Buzx tarafından 01 Ocak 2006 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 daha flashdaki yüklenme barını bile gerçekten flashın yüklenen yüzdesini göstericek şekilde ayarlıyamıyan şirketten korkucaksın arkadaş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 internet sitesinde şu an için depozito yok diyorlar. Yanlız 12 kayıt oluyorsun haber kanalları falan daha sonra paralı olacakmış (ilk ay ??) . Ama bekleme süresi 120 saat kullanma 2.5 saat diyor onu anlayamadım 2.5 saat mesajlaşacaksak biraz kötü bir alet değil mi yoksa bu 120 saatte e-mail falan gelince uyarıyormu acaba ben karıştırmaya devam ediyorum siteyi . bide alet biraz büyük galiba..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar gerekli bir alet olduğunu söyleyemeyecem. birde bunun yeri burası değil mobil cihazlardır. teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bencede gereksiz bişi[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar