Mithr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Şimdi textboxlari doldurduktan sonra bilgileri rastgele bir dosya ismiyle kaydetmem lazim.Daha sonra ise bu belirli bir dizinde bulunan kaydettiğim dosyalari seçmeden tamamını fileopenla açıp içindeki bilgileri listbox'a yazdırmam lazim.Rastgele bir isimle yazdırmayi ve isim belirtmeden tüm dosyalari açmayı bilmiyorum :-P Bilen varmi Nasil yapabilirim :-?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilgeadam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bilgileri textboxtlardan kaydediyorsan şöyle yapabilirisn mesela a1 a2 a3 die farklı dosyalra kaydedebilirsin. kaydetme sırasında bir for döngüsü ile a1 a2 a3 a4 die denersin eğer varsa hata verir exit on error kısmında resume falan yaparısn hatayı alamadığı yerde a'nın kayıtlı olmadınığı kaydeder. sonra bunları açarken a1 açarsın eklersin a2 açarsın hata verne kadar bi do loop döngüsü ile açtırırsın eğer dosyayı bulamazsa döngüden çıkartırsın. sonra bu aldıklarını değişken dizisine kaydedrsin oradan liste boxlara kaydedebilirsin. mantı kbu uzun süredir kullanmıyorum. vb köreldim geçmem lazım başına tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pseudo: [code=php]foreach file x in path if x.extension == ext blablabla [/code] msdn library'den file classını incele.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar