Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 antalya...[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ortamı canlandıralım dimi biraz , birde boyle ukraynalılar war hemen hemen aynı ruslarla onlarda birsey degil :=)[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!-Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: deathcore, 31 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki: ben macar hatunlara bayılırım :) aynen ya macar, çek, slovak hatunlar diyorum. Çok güzel fizikleri ve yüzleri oluyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sıkmayın olm ya.ne macarı ne çek'i hepsi al birine vur ötekineç bütün dünya kabullenmiş rus hatunların fiziğini güzelliğini hala polonya yok çek. iğrençç[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 en soldaki güzelmis:)[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ...
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben en ortadaki sarışın mavi bikiniliyi begendim :P kötüdiyoruzhalaoguzelbuguzeldiyoruzinsanogluabazaya[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya macar slovak polon derken ; All of Slav s yani Ruslar da yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben gidip Kazan'dan kız alacam.. hem ne güzel o da Tatar (Kazan Türk'ü) bende Tatar ooh boy boy çocuklarımız olur kayıboyu bozokboyu üç ok boyu :P[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çirkin ruslar edik: abi 2. resimdeki ne oyle ya sipastik ozurlu gibi haha [spo1=bööghh][/spo][signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!-Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) [Bu mesaj deathcore tarafından 31 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 BabacumMostors Zevklerine hayran kaldım. Dünyadaki tek sarışın renkli ve çekik gözlü, Tatar hatunlarıdır;)... [signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 imzam yeterli olacaktır muhakkak[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak..
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yaşlanınca pek bir çirkin oluyolar mı ne?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Keyzar abi soyle onlara da fondotenlerini cok surmesınler :) testament legions of dead 666 klibi aklıma geldi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bir önce ki mesajı editlemekten bıktım buraya koydum... Bkz. Yeğenlerim(oh bee ne zor işmiş bu resim aploodlamak) DipNot: Bu imageshack delirtecek beni, ama sonunda oldu sanırım... [signature][hline]Hatalıysam 155[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben fondoten göremedim!!![signature][hline]Hatalıysam 155
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Keyzar, 31 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: BabacumMostors Zevklerine hayran kaldım. Dünyadaki tek sarışın renkli ve çekik gözlü, Tatar hatunlarıdır;)... elbetteki ehe bende tatarım çünkü hemde en esaslısından ehe secere var yaklaşık 500 yıllık ehe 500 yılda göz tadı değişir mi hiç?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya benim hatununda(o da has Tatar) resmini koyucamda, haberi olmadan çıkarsa buralara kızar belki:)...[signature][hline]Hatalıysam 155
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 @Keyzar; Bence koyma abi resim falan. Hatta gerçekten yeğenlerinse o üsttekiler, onları da sil bence. Daha önce de güzel kız fotoğrafı koyuldu siteye, saçma salak adamlar gelip saçmaladılar, tatsız oldu sonu.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)... Hatta son bir tane daha koyayım... [signature][hline]Hatalıysam 155[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Keyzar, 31 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)... işte insanlar boyle olmalı tebrik ederim ha birde soyle birsey wardı :tebrikz:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 deathcore'cum normal olan zaten bu değil mi? Kitle içinde 3 5 kendini bilmez çıktı diye kendimizi böyle kasarsak olmaz ki, değil mi?:)...[signature][hline]Hatalıysam 155
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Krusty, 31 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: taz, 31 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: genel olarak güzel falan değiller, güzelleri de var aralarında ama genelde güzel değiller, ha düşünceniz sex ise işiniz kolay... O zaman Türkiye'ye sadece güzelleri geliyor :) löl[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ecnebi la bunlar...[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak..
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kim sölüyodu o şarkıyı diycem ama kızmayın merak ettim :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Keyzar, 31 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: deathcore'cum normal olan zaten bu değil mi? Kitle içinde 3 5 kendini bilmez çıktı diye kendimizi böyle kasarsak olmaz ki, değil mi?:)... +1 Lölz[signature][hline]www.antipopvideos.com
Öne çıkan mesajlar