Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Russian Girls!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ortamı canlandıralım dimi biraz , birde boyle ukraynalılar war hemen hemen aynı ruslarla onlarda birsey degil :=)

[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)

Mesaj tarihi:
said:
deathcore, 31 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
ben macar hatunlara bayılırım :)

aynen ya macar, çek, slovak hatunlar diyorum. Çok güzel fizikleri ve yüzleri oluyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
sıkmayın olm ya.ne macarı ne çek'i hepsi al birine vur ötekineç
bütün dünya kabullenmiş rus hatunların fiziğini güzelliğini hala polonya yok çek. iğrençç[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
ben en ortadaki sarışın mavi bikiniliyi begendim :P

kötüdiyoruzhalaoguzelbuguzeldiyoruzinsanogluabazaya[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Mesaj tarihi:
Ya macar slovak polon derken ; All of Slav s yani Ruslar da yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
ben gidip Kazan'dan kız alacam.. hem ne güzel o da Tatar (Kazan Türk'ü) bende Tatar ooh boy boy çocuklarımız olur kayıboyu bozokboyu üç ok boyu :P[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:

çirkin ruslar
edik: abi 2. resimdeki ne oyle ya sipastik ozurlu gibi haha
[spo1=bööghh]

[/spo][signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!

[Bu mesaj deathcore tarafından 31 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
BabacumMostors

Zevklerine hayran kaldım. Dünyadaki tek sarışın renkli ve çekik gözlü, Tatar hatunlarıdır;)...

[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaşlanınca pek bir çirkin oluyolar mı ne?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
Keyzar
abi soyle onlara da fondotenlerini cok surmesınler :)
testament legions of dead 666 klibi aklıma geldi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Mesaj tarihi:

Bir önce ki mesajı editlemekten bıktım buraya koydum...

Bkz. Yeğenlerim(oh bee ne zor işmiş bu resim aploodlamak)

DipNot: Bu imageshack delirtecek beni, ama sonunda oldu sanırım...

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 31 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
BabacumMostors

Zevklerine hayran kaldım. Dünyadaki tek sarışın renkli ve çekik gözlü, Tatar hatunlarıdır;)...

elbetteki ehe bende tatarım çünkü hemde en esaslısından ehe secere var yaklaşık 500 yıllık ehe 500 yılda göz tadı değişir mi hiç?[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
@Keyzar;

Bence koyma abi resim falan. Hatta gerçekten yeğenlerinse o üsttekiler, onları da sil bence. Daha önce de güzel kız fotoğrafı koyuldu siteye, saçma salak adamlar gelip saçmaladılar, tatsız oldu sonu.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:

Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)...

Hatta son bir tane daha koyayım...

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 31 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)...

işte insanlar boyle olmalı tebrik ederim ha birde soyle birsey wardı :tebrikz:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Mesaj tarihi:
deathcore'cum normal olan zaten bu değil mi? Kitle içinde 3 5 kendini bilmez çıktı diye kendimizi böyle kasarsak olmaz ki, değil mi?:)...[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
said:
Krusty, 31 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 31 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
genel olarak güzel falan değiller, güzelleri de var aralarında ama genelde güzel değiller, ha düşünceniz sex ise işiniz kolay...

O zaman Türkiye'ye sadece güzelleri geliyor :)

löl[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
  • Yeni Oluştur...