Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Russian Girls!!!

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

ortamı canlandıralım dimi biraz , birde boyle ukraynalılar war hemen hemen aynı ruslarla onlarda birsey degil :=)

[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 31 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
ben macar hatunlara bayılırım :)

aynen ya macar, çek, slovak hatunlar diyorum. Çok güzel fizikleri ve yüzleri oluyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

ben en ortadaki sarışın mavi bikiniliyi begendim :P

kötüdiyoruzhalaoguzelbuguzeldiyoruzinsanogluabazaya[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben gidip Kazan'dan kız alacam.. hem ne güzel o da Tatar (Kazan Türk'ü) bende Tatar ooh boy boy çocuklarımız olur kayıboyu bozokboyu üç ok boyu :P[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

çirkin ruslar
edik: abi 2. resimdeki ne oyle ya sipastik ozurlu gibi haha
[spo1=bööghh]

[/spo][signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!

[Bu mesaj deathcore tarafından 31 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Keyzar
abi soyle onlara da fondotenlerini cok surmesınler :)
testament legions of dead 666 klibi aklıma geldi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önce ki mesajı editlemekten bıktım buraya koydum...

Bkz. Yeğenlerim(oh bee ne zor işmiş bu resim aploodlamak)

DipNot: Bu imageshack delirtecek beni, ama sonunda oldu sanırım...
[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 31 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
BabacumMostors

Zevklerine hayran kaldım. Dünyadaki tek sarışın renkli ve çekik gözlü, Tatar hatunlarıdır;)...

elbetteki ehe bende tatarım çünkü hemde en esaslısından ehe secere var yaklaşık 500 yıllık ehe 500 yılda göz tadı değişir mi hiç?[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

@Keyzar;

Bence koyma abi resim falan. Hatta gerçekten yeğenlerinse o üsttekiler, onları da sil bence. Daha önce de güzel kız fotoğrafı koyuldu siteye, saçma salak adamlar gelip saçmaladılar, tatsız oldu sonu.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)...

Hatta son bir tane daha koyayım...

[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 31 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Yok yok merak etme ben geniş bir insanım bu konuda. Terbiyesizlik edecek olanları görmezden gelebiliyorum:). Hem Garbage'da fotoğraf koyan bir o kadar güzel paticik üyesi hatun var, herhangi bir edepsizlik görmedim o konu başlığı altında. Sağduyun için de saol:)...

işte insanlar boyle olmalı tebrik ederim ha birde soyle birsey wardı :tebrikz:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 31 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 31 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
genel olarak güzel falan değiller, güzelleri de var aralarında ama genelde güzel değiller, ha düşünceniz sex ise işiniz kolay...

O zaman Türkiye'ye sadece güzelleri geliyor :)

löl[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...