Phyx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya ben almayı düşünüyorum fiyatı 70ytl olması lazım .. O seti alan varsa yorumlarını alim...[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende set yok p2p'lerden edindiğim pdf'leri var ama alazksan mükembel bir kaynak ve prestij sınıflar mükemmel! dnd'den soğan insanlara öneriyorum. epic oyunların tadı bir başka oluryor.Yani al bence pişman olmasın[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bence 70 milyon harcamak yerine once bi pdfini indir internetten, once bi oku begenirsen alırsın. Prestif class olayları hos olmus ama ben nedense cok sevemedim ısınamadım oyuna. Genel dnd'den sogudum icin de olabilir bu her neyse... Olmadı eger seversen 20-30 milyon civarına pdften bastırabilirsin cok guzel sekilde. Eh en az 40 milyon kurtarıyosun, kitabı almaktan cok daha mantıklı bence =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar