wsadad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya arkadaslar server 2 lerede CZ acıldı ya. 2. serverlerde de savas oluyor mu... olmuyorsa 2. serverlerde savas vakti cz kapanıyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 serwer2 lere cz acaklarsa ozman ares 4 duzeltip orayada acsınlar cz ne güzel herkez 1 tane czye gidio işde ne mutlu[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 valla benim soruma cevap deildi yada ben annamadım lutfen birisi daha guzel bir cevap verebilir miii?[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar