LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadasım laptopa format atmıs herseyı kurmus ama ses gelmiyormus bilgisayardan.Aygıt yöneticisinden herşey tanıtılmış soru işareti yokmuş ama denetim maasası sesde , kullanılan bi aygıt gözükmüyormuş ne yapabilir ? formattan önce ses çıkıyormuş.Şimdi çıkmıyormuş..[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilgeadam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ses sürücüsünü tekrar kurmayı denesin. Varolan her donanım için kimi zaman tam yüklenmediğinde o kısımda soru işareti vs olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 on board sa bios da on board sistem lerden sound u açacaksın ac97 olarak görür normalde sorun çözülür.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar