Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Merhaba Arkadaşlar.. Ya Benim Pc deki Paint i silmişler... Nerden nasıl bulabilirim tekrar... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 başlat/çalıştır/mspaint veya başlat/çalıştır/pbrush dene bi[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yok çalışmadı... Başka nasıl bulabilirim ???[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nası siliyolar ya exesini mi silmişler :) lol nabıcaksın painti? git başka adam gibi program edin paint shop pro photoshop gibi[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: taz, 28 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: nası siliyolar ya exesini mi silmişler :) lol nabıcaksın painti? git başka adam gibi program edin paint shop pro photoshop gibi paint'in degerini bilin... ondan daha iyisi zor gelir http://www.google.com[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir metin belgesi oluştur farklı kaydet yap tüm dosyalar de deneme.dmp de bakem ne olacak :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Deneme.dmp olayı ne anlamadım... Pfff... Olmuo ya... :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1 -) Başlat 2 -) Ayarlar 3 -) Program Ekle/Kaldır 4 -) Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır 5 -) Donatımlar ve Hizmet Programları 6 -) Ayrıntılar 7 -) Donatılar 8 -) Ayrıntılar 9 -) Paint Burda senden disket isteyecek, şu klasörü göstereceksin; C:windowsoptionscabs Umarım olur, olmazsa Windows Cd'sine ihtiyacın olacak... 95 Sürümü mspaint buldum, işine yarar mı bilmem. Windows 95 için bu Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar [Bu mesaj Asteroth tarafından 29 Aralık 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eywallah saol... 95 Paint i kullanıyorum şu an... Harbi çok eski buda... 16 bit 256 color filan dio... :D Sağlam 1 paint lasım... Yada program... Şimdiiden teşekkürler...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tık[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar