Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Merhaba Arkadaşlar.. Ya Benim Pc deki Paint i silmişler... Nerden nasıl bulabilirim tekrar... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 başlat/çalıştır/mspaint veya başlat/çalıştır/pbrush dene bi[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yok çalışmadı... Başka nasıl bulabilirim ???[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nası siliyolar ya exesini mi silmişler :) lol nabıcaksın painti? git başka adam gibi program edin paint shop pro photoshop gibi[signature][hline] ...
riglous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: taz, 28 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: nası siliyolar ya exesini mi silmişler :) lol nabıcaksın painti? git başka adam gibi program edin paint shop pro photoshop gibi paint'in degerini bilin... ondan daha iyisi zor gelir http://www.google.com[signature][hline]Tulahr
Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir metin belgesi oluştur farklı kaydet yap tüm dosyalar de deneme.dmp de bakem ne olacak :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Deneme.dmp olayı ne anlamadım... Pfff... Olmuo ya... :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1 -) Başlat 2 -) Ayarlar 3 -) Program Ekle/Kaldır 4 -) Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır 5 -) Donatımlar ve Hizmet Programları 6 -) Ayrıntılar 7 -) Donatılar 8 -) Ayrıntılar 9 -) Paint Burda senden disket isteyecek, şu klasörü göstereceksin; C:windowsoptionscabs Umarım olur, olmazsa Windows Cd'sine ihtiyacın olacak... 95 Sürümü mspaint buldum, işine yarar mı bilmem. Windows 95 için bu Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar [Bu mesaj Asteroth tarafından 29 Aralık 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eywallah saol... 95 Paint i kullanıyorum şu an... Harbi çok eski buda... 16 bit 256 color filan dio... :D Sağlam 1 paint lasım... Yada program... Şimdiiden teşekkürler...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tık[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar