Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yer: burası sıcaklık: 17 °C sigara: viceroy lights müzik: baba zula içecek: nescafe, sade kitap: sandman, bebek evi pencere: kapalı ışık: açık dışarısı: kalabalık, sıkıcı güneş: yok oda: dağınık karın: aç baş: ağrıyor müzik: loreena mckennitt renk: mor ve siyah kaygı: on üzerinden dokuz korku: sekiz üzerinden beş paranoya: onbir üzerinden dört yedek sayı: altı açık site: fikir cengi kapalı site: geri kalanlar kahve: bitti işletim sistemi: ubuntu web tarayıcı: firefox masaüstü resmi: corpse bride sandalye: rahatsız eposta: okundu, yeni yok müzik: loreena mckennitt, hala can: sıkılıyor su: kaynıyor plan: sözlük, şarap, öykü sıkıntı seviyesi: beş üzerinden yüzseksen altı: henüz kullanılmadı su: kaynamıştır kahve: evet selamlar requiem for a dream etkisi yarattı bende. z42.gen.tr teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çoğundan bende de var ama şuan kahve yok, ders çalışmam gerekiyo ama yok .[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok banal =/[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 neki yani :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu ne şimdi..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar