Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar Asker şarkısı diye aradım ama bir sonuç elde edemedim. Askerlerle ilgili şarkılar nereden bulabilirim. bir çalışmam varda onun üzerinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Persky Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o şimdi asker canı neler ister :P[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O şekilde değil ya :) Böyle dinlerken insanı bir hoş edecek şarkılar lazım bana.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 asker şarkısı nası oluyo ya bi kara bsma iz olur bi gel teskere cart curt bide o şimdi asker canı neler ister war dahada yok :PPp[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hah hatırladım ya esmeray vardıya rahmetli onun vardı bole bi şarksı[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 harbi asker sarkısı ne ya:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bütün marşları unutmuş yaa[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
marijuana07 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gel teskere esmeray mehmedim diye bişey olması lazım hatırlayamıom başka ma avardı baya bi zmanlar dinlerdik :D[signature][hline]Legalize it......!!!!! Ottur....B.kturr.....Günahı yoktur......
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Dogu türküleri özellikle, ege falan uymaz dogu ve güneydogu anadolu agirlikli türküler söylenir askerde yanlis bilmiyorsam.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gel tezkere gel tezkere :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Öne çıkan mesajlar