Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 30 ytl'ye satıyorum. ideefixe'den 4 ay önce almıştım 60 küsür ytl'ye. dsp 500 ya da seinheiser pc150 ile üstüne para verip takas edebilirim. kulaklık bu arada bunlar :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 up[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 fiyatı gayet uygun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben alabilirim çakma dela satmazsa onunkini bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 iyi bass veriyomu ama ? amfiye baglicamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 zarpatlatan diyolarmış diğer bi ismi :P ben alıcam !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bana çok lazım ama =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende var süper bişi..yannız çok yüksek ses vermez söyliyim şimdiden..tabii gitar bağlıcaksan iyi gider sana.her zaman full açık dinleyebilirsin hiçbir zaman bozulma olmaz..kaç yıldır kablosunu eziyorum yamultuyorum falan en ufak bozukluk yok..bir de çok rahat..alucaksana bu fiyata süper bi kulaklık..ben zamanında baya para vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 fistanla dövüşeceğiz o zmn,kazanan kulaklığı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nickinden gitarcı olduğun belli de bi gün turntable işine girersen yeni bişi alman gerekebilir..o yüzden direk pioneer kulaklıklar var ama pahalı onlar biraz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sesi çok acınca çızırtı oluyor biraz ama orta seviyede net güzel ses çıkarıyor alet. kim alıyor şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben istiyorum hala valla,pm açılsa fistana ulaşıcamda yetemiyorum şimdi.turntable işinede bulaşacağımı sanmıorum valla ilerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende hiç cızırtı olmuyo..bu arada bunun bi üst modeli varsa aynı şekilde belki benimki ööledir bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 silp msn:[email protected] eklermisin halledelim işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar