H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya Beyler Benim adamın şifre qitti biliosunuz şimdi yeni warior açtım raptor aldım +9 str takım yaptım dedim şifreyi deiştireyim bunada bişi olmasın tam deiştirdim 1314 pack çıktı site felan kapandı tam o sırada ama ben tamamı tıklamıştım şimdi ise maile şifre gelmedi eski şifreyede şifre yanlış dio gizli sorunun cewabınıda unuttum napcaz şimdi yaaaaaaaaaa yeteRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben de tam patch gelince trade yapmıştım rollback ne var ne yok silindi.. inşallah sende bi sorun çıkmaz da gelir mailine[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gelmeme şansı far mııı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beyler yok mu yardım etcek yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kardeş walla bende şifremi deiştirim dedi..gitti lvl6x..içim yanıo çok fena..sadece allah sabır versin diorum sana.artık giden gelmez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kardeş şifren mutlaka gelir gelmemesinin sebebini zaten sölemişsin tam yapılanma aşamasına denk gelmiş 1 2 gün içerisinde veya daha kısa bi zamanda şifren gelir..[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ümit vermein bari 2 hafta oldu gelmiyor :([signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla benim 2 gün oldu hala gelmede.arkadaş 3 hafta önce yaptı onunkide hala gelmedi...walla ümit verme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanıorummm yanıorumm ahhh yanıorum yanıorumm.gittiii gitti lvl6x..ben onla ne kadar uğraşıştım.giymişti herşeyini bide..ooffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar