H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya Beyler Benim adamın şifre qitti biliosunuz şimdi yeni warior açtım raptor aldım +9 str takım yaptım dedim şifreyi deiştireyim bunada bişi olmasın tam deiştirdim 1314 pack çıktı site felan kapandı tam o sırada ama ben tamamı tıklamıştım şimdi ise maile şifre gelmedi eski şifreyede şifre yanlış dio gizli sorunun cewabınıda unuttum napcaz şimdi yaaaaaaaaaa yeteRRRRR
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben de tam patch gelince trade yapmıştım rollback ne var ne yok silindi.. inşallah sende bi sorun çıkmaz da gelir mailine[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gelmeme şansı far mııı :(
H4ck3R Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beyler yok mu yardım etcek yaws
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kardeş walla bende şifremi deiştirim dedi..gitti lvl6x..içim yanıo çok fena..sadece allah sabır versin diorum sana.artık giden gelmez:(
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kardeş şifren mutlaka gelir gelmemesinin sebebini zaten sölemişsin tam yapılanma aşamasına denk gelmiş 1 2 gün içerisinde veya daha kısa bi zamanda şifren gelir..[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares
Calamity Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ümit vermein bari 2 hafta oldu gelmiyor :([signature][hline]World is mine
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla benim 2 gün oldu hala gelmede.arkadaş 3 hafta önce yaptı onunkide hala gelmedi...walla ümit verme :)
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanıorummm yanıorumm ahhh yanıorum yanıorumm.gittiii gitti lvl6x..ben onla ne kadar uğraşıştım.giymişti herşeyini bide..ooffffffff
Öne çıkan mesajlar