farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şifremi deiştirdim knightta.ama yeni şifrem gelmiooooooooo..neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya sabah sabah manyakmısın[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Diablo_Angel, 01 Ocak 2006 04:45 tarihinde demiş ki: ya sabah sabah manyakmısın Ben manyadım ama arkadaşı bilmem bu saatte :)[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Süperdi Diablo... :D Kopardın walla... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 valla ben 2 şifre deiştirdim ikiside oldu hotmail adresimi veriorum sonra şu içinnde bi kaç tane mesaj olan yer vardıya bazı mesajlar oraya gidio ona tıklamıştım ordaydılar:D ismini hatırlıyamıom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ser1al_doqAn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya benım de oyle sıfremı degıstırdım sıte bana kendısı degısık bır sıfre verecektı hala yahoo adresıme e-maıl gelmedı ne zamn ıcınde gelır bılen var mı!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşım bak iiiiiiiiiiii Ben yazınca bişiy olmadı sen de yaz korkma ram bitmiyo..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar