kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 başlığa hitaben konuşuyorum sadece; aşk değildir o hoşlanmadır ki zaten aşk öyle basit bişey değildir kolay kolay bir kişiye bile olunmaz iken nasıl 2 kişiye aşık olunabilir ki ? ...[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 31 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: MyDyingBride, 30 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki: 2 kisiye duyulan hisse ask denmez guzelim.. +1 wow![signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: DAMLA, 30 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: okuldan biriyle çıkıodum ama bır ark ın yanında clymorun dersaneye gittik cly morun sınıftaki bi ark ına aşık oldum netcem?:-? 2 kişiye birden aşık olmak demek "her kuşu tiktin bi kaldı leylek" demek[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Birisine aşık olduğunda geri dönüşü çok zor olacağını anladığın zamana, kime aşık olduğunu anlarsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tiksindim basit hislerinizden ilişkilerinizden pls die[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben de geçen gün 8 kişiye aşık olup 5'iyle çıktım. Sonra 3'üyle sevişip 2'sinden ayrıldım. Ben ne yapıcam şimdi?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kedidir kedi.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar