kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 başlığa hitaben konuşuyorum sadece; aşk değildir o hoşlanmadır ki zaten aşk öyle basit bişey değildir kolay kolay bir kişiye bile olunmaz iken nasıl 2 kişiye aşık olunabilir ki ? ...[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 31 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: MyDyingBride, 30 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki: 2 kisiye duyulan hisse ask denmez guzelim.. +1 wow![signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: DAMLA, 30 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: okuldan biriyle çıkıodum ama bır ark ın yanında clymorun dersaneye gittik cly morun sınıftaki bi ark ına aşık oldum netcem?:-? 2 kişiye birden aşık olmak demek "her kuşu tiktin bi kaldı leylek" demek[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Birisine aşık olduğunda geri dönüşü çok zor olacağını anladığın zamana, kime aşık olduğunu anlarsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tiksindim basit hislerinizden ilişkilerinizden pls die[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben de geçen gün 8 kişiye aşık olup 5'iyle çıktım. Sonra 3'üyle sevişip 2'sinden ayrıldım. Ben ne yapıcam şimdi?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Rush Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kedidir kedi.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Öne çıkan mesajlar