Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu ne yaw.daha 5 dk önce oyuna girdim.yeni acc ile.adamın tekine pm attım 1 sn geçmeden dc oldum.sonra paso invalid pass. yazısını alıyorum.hack lendimmi diycem ama lvl 1 %0 char ı kim ne yapsın ne olabilir durduk yerde sürekli invalid alıyorum :([signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh yaw.başka bi char la gireyim dedim o da invalid password werdi.3. degişik bi char la gireyim dedim bu sefer girdi.ne iştir anlamadım yaw[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şifreni yanlıs yazmısındır belki ? Neden hemen ortamı gerion !!! Aklın alıomu lwl 1 charın hacklenmesi.. hayır.. demekki yanlıs yazdın sifreni. Bence baska bi acıklaması yok bunun :D s:Ares
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kardes saf diilim o kadar.100 kere denedim şifreyi.dogru olduguna eminim.hatta %100 garanti olsun die email e gelen şifreyi kopyala yapıştır yaptım yine invalid.neyse boşwer[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bana ve bir kaç arkadaşıma da inwalid pasword hatası geliyo.. Hack olayı falan değil K2 din bi hatası.. düzelir heralde...[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x [Bu mesaj VisuaL_ReaL tarafından 01 Ocak 2006 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
zonic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oluyo arada bi bekle düzelir[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 düzeliyo banada oluyo bazen[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Öne çıkan mesajlar