Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu ne yaw.daha 5 dk önce oyuna girdim.yeni acc ile.adamın tekine pm attım 1 sn geçmeden dc oldum.sonra paso invalid pass. yazısını alıyorum.hack lendimmi diycem ama lvl 1 %0 char ı kim ne yapsın ne olabilir durduk yerde sürekli invalid alıyorum :([signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh yaw.başka bi char la gireyim dedim o da invalid password werdi.3. degişik bi char la gireyim dedim bu sefer girdi.ne iştir anlamadım yaw[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şifreni yanlıs yazmısındır belki ? Neden hemen ortamı gerion !!! Aklın alıomu lwl 1 charın hacklenmesi.. hayır.. demekki yanlıs yazdın sifreni. Bence baska bi acıklaması yok bunun :D s:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kardes saf diilim o kadar.100 kere denedim şifreyi.dogru olduguna eminim.hatta %100 garanti olsun die email e gelen şifreyi kopyala yapıştır yaptım yine invalid.neyse boşwer[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bana ve bir kaç arkadaşıma da inwalid pasword hatası geliyo.. Hack olayı falan değil K2 din bi hatası.. düzelir heralde...[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x [Bu mesaj VisuaL_ReaL tarafından 01 Ocak 2006 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oluyo arada bi bekle düzelir[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 düzeliyo banada oluyo bazen[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar