Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thief sorunu yardım edermisiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lvl 20 sen player kesebilmen için baya erken
kervanlara dalamıyorum demişsin her kervana dalınmaz star 1 kervanlar noob koruması altında player thiefler dalamaz eğer troyda oynuyosan 1 ay sona star 1+ lar çoğalır ozaman mesleğini icra edersin :)
Mesaj tarihi:
bu oyunda thieflerin hiçbir ayrıcalığı yok.hatta ellerinden geldiği kadar yerin dibine sokmuşlar thiefleri.

bir tradera, 1 star kervan (level 33te) aşağı yukarı 90k para kazandırır.

bir şekilde dağılmış bir kervanın mallarını thief olarak kaçırırsan, kazanacağın para maksimum 25kdır .

üstelik arada hunter kesersen. wanted olma ihtimalin var. çok kötü bir dezavantaj kazanıyorsun. thief olmasan bile hunter gelip seni kesebiliyor. ne trader,nede hunter olabiliyorsun o vakitten sonra. bir süre beklemen gerekiyor ve hunter guilde para falan vermen gerekiyor ...[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
1 star yap senin için en iyisi hem hızlı hem güvenli
1 npc thief geliyo ve 1-2 vuruşta çok kolay kesebilirsin.. vuruşlarıda güçsüz.. ama etraftaki yaratıklara dikkat etmen lazım mesela earth ghost
Mesaj tarihi:
Abi olcak şey değil bu ya gel sen theif lerden kurtul yaratıklara yat ztn param yok yüzükleri küpeyi kolyeyi satıp anca bi kervan yaptım oda olmadı aç sefil gezioz şimdi .
  • Yeni Oluştur...