_Soldier_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Arkadaşlar thief oldum ama dier thiefler beni kesiyor + kervan lara dalamıyorum bunu nasıl giderebilirim?lvl 20 olduğu için mi ?
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 daha lvlin düşük ondan:P üzülme büyüyünce geçer :D[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 21 Job: Thief-Trader Guild:Atlantis
_Soldier_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 LvL den dolayı mı bu sorun ?
Lyricks Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lvl 20 sen player kesebilmen için baya erken kervanlara dalamıyorum demişsin her kervana dalınmaz star 1 kervanlar noob koruması altında player thiefler dalamaz eğer troyda oynuyosan 1 ay sona star 1+ lar çoğalır ozaman mesleğini icra edersin :)
KOBG Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyun zati cok aksiyon herkesi troya beklerim mnyak server[signature][hline]oyun:silkroad server:troy char:spear lvl:15 clan:yesilnet
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu oyunda thieflerin hiçbir ayrıcalığı yok.hatta ellerinden geldiği kadar yerin dibine sokmuşlar thiefleri. bir tradera, 1 star kervan (level 33te) aşağı yukarı 90k para kazandırır. bir şekilde dağılmış bir kervanın mallarını thief olarak kaçırırsan, kazanacağın para maksimum 25kdır . üstelik arada hunter kesersen. wanted olma ihtimalin var. çok kötü bir dezavantaj kazanıyorsun. thief olmasan bile hunter gelip seni kesebiliyor. ne trader,nede hunter olabiliyorsun o vakitten sonra. bir süre beklemen gerekiyor ve hunter guilde para falan vermen gerekiyor ...[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
einhander Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 miralkoli o konuda haklısın insallah değiştirirler ümit ediyorum[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 1 star yap senin için en iyisi hem hızlı hem güvenli 1 npc thief geliyo ve 1-2 vuruşta çok kolay kesebilirsin.. vuruşlarıda güçsüz.. ama etraftaki yaratıklara dikkat etmen lazım mesela earth ghost
_Soldier_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Abi olcak şey değil bu ya gel sen theif lerden kurtul yaratıklara yat ztn param yok yüzükleri küpeyi kolyeyi satıp anca bi kervan yaptım oda olmadı aç sefil gezioz şimdi .
_Soldier_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Thief desen dert Trader desen dert Hunter de para kazanmak nasıl bulamadım ne yapacam ya bu görevlerden ayrı .
Öne çıkan mesajlar