comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 thps 3 de bir combo da en çok kaç yapıyosunuz ? duyduğunuz high score lar ne kadar ? bi de cruise ship de secret tape nasıl alınıyor bilen varsa lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 7.000.000 istersen screetshotları göndere bilirim!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 high score mu kombodan gelen mi bu?? kombodan değildir heralde[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ben 50000 yapmıştım baya bol hareketli bi combo ile parmaklarım düğüm olmuştu[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 natural ss ları buraya koyabilir misin[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Combodan dı ss leri bulamiorum eski makinada kalmış yani(format atıldıda makinaya)... tps3 ü bulursam tekrar yapıp koyarım!belli bi haritada çok bol puan wewren bi cap ler war orada darkslide yaparak aliorum!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 naptın sen yaa.. ben 1,5 milyon yapıyorum bi komboda bütün haritayaı dolaşıyorum ve zaman yarıya iniyo.. 7 milyonu nası yapıyosun bi yerde takılıp mı yoksa haritada dolaşarak mı manualdır reverttır falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 natural bol puan veren bi kaç gap ten grind yapınca 7 milyon olmaz o 7 yüzbin dir . ya da sadece darkslide la gaplerden atlamıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 7000 e cok mu dıyosun ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Thps4 ü aldım oynuyorum büyük ihtimalle beta degil cünkü bütün filmler müzikler vs vs herşey var =)[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 7 milyona çok diyorum.. bildiğim rekor 5 milyon 2 dakikada komboda değil.. gaplerden atlayıp darkslide yapmakla 7 milyon olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar