EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 beyler ben multi olarak airfix dogfighter, disciples 2 dark prophecy, rainbow six rogue spear-black thorn oynamak istiyorum.benimle oynamak isteyen olursa icqya gelsin konuşalım. icq:321251134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 oynariz oynamasina Hatta ve hatta zevk duyarizda Gel gorki onlarin serverlari yok, Olsada parali, Eminim Ben kurarim bir tane server dersin, Gel gorki hem kuracagin hemde ustunde oynuyacagin bir server kuramazsin kursan da emin ol biz ulasamayiz. Yani sen bir adam bul kablo neti olan, Onu kafala o host olsun (ana makina) adam hic kullanamiyacak makinayi ama olsun Sonra ver ip yi bizde seve seve senle Rainbow uda oynariz istediginide oynariz.[hline]"she puts the seeds in me plant this dying tree she's a burning string and I'm just the ashes" www.neverendingelegends.tr.cx www.mira.omnis.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ya ben cableım ve zaten 7-8 kişi birlikte oynamıycazki taş çatlasa 2-3 kişi olur yani benim cable kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 olay iste okadar kolay degil ama neyse yaparsan haber ver.[hline]"she puts the seeds in me plant this dying tree she's a burning string and I'm just the ashes" www.neverendingelegends.tr.cx www.mira.omnis.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bak ben 2 sene önce turkportun dandik dial upıyla 3 kişi rainbow siz yapmıştık 200-300 ping vardı cableda hiç sorun çıkaracağını sanmıyorum sende bu oyunların hangisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar