ravachol Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaslar divx player da altyazıyı nasıl yüklüyoruz, açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 1. ara bulursun 2. bsplayer yükle izleyeceğin şeyi aç sora sağ tıklayıp load subtitle de.alt yazı neredeyse seç başlasın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim dediğim o değil ya avi formatlı bi film var şimdi elimde bs açmıyor divx'te oynatıyorum işte elimdekini divx'e taşıyamıyorum mesela, sorun o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 k-lite video codec ile gelen media player classic çok iyi bir film izleme aracı. Altyazı çalıştırdığı gibi güçlü codec'i sayesinde diğer oynatıcıların çalıştıramadığı filmleri rahatlıkla çalıştırıyor. Tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar