Golden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Orc warrior: Lvl 60 - Burning Legion Av Exalted,Arcanite Reaper ve 200 g civarı parası var. 300 Gnome Engineer/Mining Tauren Shaman: Lvl 60 - Haomarush 800 civarı gold , 300 Alchemy 315 Herbalism Helm ve eldiven epic. -İki karakter de aynı accounttadır.Alıcılar Ankara dan olursa sevinirim, zira kutusu ve cdlerinide kendisine ileticem.Karakterler avrupa sunucularındadır ve ninja,küfür gibi kötü olaylara isimleri karışmamıştır :) -Fiyat için tekliflerinizi bekliyorum. Saygılar...
Wolker23 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aslında benim cin bu 60 ların bi önemyok cünkü ben dunemaulda oynamayı düsünüyordum.fiyatı nedir ve hangi sehirdensin?
DarkWanderer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 msn ver özelden görüselim...[signature][hline]With each kill i grow wiser... With every added wisdom i grow stronger... Artemis Entreri
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Wolker23, 31 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: aslında benim cin bu 60 ların bi önemyok cünkü ben dunemaulda oynamayı düsünüyordum.fiyatı nedir ve hangi sehirdensin? ahahah aklı sıra boş acc. tarifesi uygulayıp charları belese getirmeyi planlıo[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
Golden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim içinde size vereceğim charların pek önemi yok doğrusu sadece isteyeceğim miktarı değiştiriyor... Msn adresi ozelden size ulastırılmıstır.
Öne çıkan mesajlar