Golden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Orc warrior: Lvl 60 - Burning Legion Av Exalted,Arcanite Reaper ve 200 g civarı parası var. 300 Gnome Engineer/Mining Tauren Shaman: Lvl 60 - Haomarush 800 civarı gold , 300 Alchemy 315 Herbalism Helm ve eldiven epic. -İki karakter de aynı accounttadır.Alıcılar Ankara dan olursa sevinirim, zira kutusu ve cdlerinide kendisine ileticem.Karakterler avrupa sunucularındadır ve ninja,küfür gibi kötü olaylara isimleri karışmamıştır :) -Fiyat için tekliflerinizi bekliyorum. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker23 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aslında benim cin bu 60 ların bi önemyok cünkü ben dunemaulda oynamayı düsünüyordum.fiyatı nedir ve hangi sehirdensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 msn ver özelden görüselim...[signature][hline]With each kill i grow wiser... With every added wisdom i grow stronger... Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Wolker23, 31 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: aslında benim cin bu 60 ların bi önemyok cünkü ben dunemaulda oynamayı düsünüyordum.fiyatı nedir ve hangi sehirdensin? ahahah aklı sıra boş acc. tarifesi uygulayıp charları belese getirmeyi planlıo[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim içinde size vereceğim charların pek önemi yok doğrusu sadece isteyeceğim miktarı değiştiriyor... Msn adresi ozelden size ulastırılmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar