LasT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [hackShield Error] Hackshield detected a third party program(s) or hacking attempt that make Bu hata sızdede cıkıyormu acaba ? nedemek ıstıyor anlamadım ıngılızcem olmadıgı ıcın :P[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aynısı banada oldu yeniden yukluyorum suan duzelirse haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeniden yukledim bu sefer baslangıcta hs cıkmıuo ilginç bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Knight online klasörünün icinden hackshieldi update ederseniz sorununuz cözülür .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu hata sadece kosp ve koxp gibi bir program kullananlarda oluyor yani şimdi ne diyoruz?? *!parmaklar suratlara uzatılır veeee* pis kospçuuuuuuuu :Dlolzzzz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question [Bu mesaj cemshit tarafından 31 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar